reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

zuzia normalnie mi łezka poleciała jak to przeczytałam.
Podziwiam tą kobietę jak bym chyba razem z tym dzieckiem umarła bo bym chyba nie wytrzymała tego że mi dziecko z dnia na dzień umiera.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy to mozliwe ze dziecko po zjedzeni jakiejs nowosci 3 dni temu moze dzis dostac lekkiego rozwolnienia ze sluzem.? Maja dzis caly dzien ma luzne stolce ze sluzem i starsznie smierdza, nie wiem czy to po tej szczepionce wczorajszej. Nic wczoraj nie dostala nowego, ale wlasnie 3 dni temu dostala obiadek ktorego jeszcze nigdy nie jadla.
A takie kupki ze stolcem i smierdzace jak ryba :-D to chyba sa objawem jakies nietolerancji pokarmowej???///????
W ogole niechce porzadnie zjesc, zjadla z 1/3 tego co zawsze, daje jej duzo pic i dostaje smecte i lacidofil, po obiedzie juz nie zrobila kupki ale jak zjadla kolacje polozyla sie do lozka i po chwili zaczela beczec i okazalo sie ze zrobila kupcie. Zmiana pieluchy i odrazu zasnela. Zobaczymy jak minie noc, juz ma pupcie obszczypana :-(

wg mnie możliwe. Ja czekam nawet do 5 dni na obajwy.

A co to było - ten obiadek?
A szczepienia, jakie dokładnie były?

Jagoda miała odrę-świnkę-różyczkę i Hib i właśnie po tym jej się wszystko uruchomiło :(

U nas w Kłodzku odradzają szczepionki w Czechach mojej mamy siostrzenica(jest pielęgniarką)mi o tym mówiła,coś tam nieraz jest z nimi nie tak.Ale może tylko w naszej okolicy.

A jeszcze mam pytanie do Maarty.
Czy Antoś jest senny po zyrtecu?

Co prawda u Jagody ciężko to zauważyć, bo akurat dostaje przed snem, ale moja ciotka twierdzi, że ona nie jest w stanie wytrzymać i zawsze uśnie, nawet w pracy jej się zdarzyło.

Joaska Maja miala odre swinke i rozyczke. A na obiad miala rybke lososia z kluseczkami w sloiczku.
A co do szczepionek w Czechach to u mojej mamy tez juz nie polecaja. Szczepionka na meningokoki byla po 50 zla na poczatku, ale pozniej poszla w gore bo Polacy wszystko kupowali a trzeba cos zarobic. Podobno cos w tych szczepionkach nie bylo ok. Nie wiem dokladnie o co chodzilo ale przestali ludzie tam kupowac.
Nasza lekarka powiedziala ze od zyrtecu sie tyje :tak::tak::tak::tak:nie wiem ile w tym prawdy, jest jeszcze inny lek o tym samym dzialaniu i nie tuczy ale nie pamietam jak sie on nazywam. Wieczorem jak poszperam to moze znajde jego nazwe ale nie obiecuje.

A u nas w nocy nie bylo kupki dopiero po sniadanku byla, tez dosyc luzny stolec ale juz tak nie smiaerdzial. Daje jej na zmiane lacidofil ze smecta. Moze jej minie. Rozmawialam dzis z sasiadka, mam blizniaczek i tez mowila ze ostatnio male po szczepienieu mialy biegunke :-(

Jak myslicie moge Mai dac na obiadzik np ryz gotowany z jagodami? Wiem ze jagody zatwardzaja. Macie jakies pomysly na lekki obiadzik z jej dolegliwosciami?

reklama
Do góry