reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Woloszki - można z polską receptą iść do czeskiej apteki i kupić to, co w Polsce, tylko sporo taniej;-). Jest jeden minus - ulotka po czesku:-D.
A z tymi kupkami, to dziwna sprawa, ale u mojego Kuby było to samo, też robił takie błoto i trwało to chyba z miesiąc. Rosły mu wtedy trzy czwórki i był po antybiotyku. Na szczęscie wszystko wróciło już do normy:tak:, Majce też pewnie niedługo przejdzie:-).

reklama
Zuzia jak tak dlugo mial te kupki to podawalas mu caly czas np smecte i lacidofil lub cos innego?
A dzisrano zrobila taka wodnista, a teraz znow blotko. Normanie koszmar, chyba jutro sie wybiore do lekarza.

Woloszki - podawałam mu Enterol, bo zostało mi jeszcze całe opakowanie (dawałam przy antybiotyku) i to trochę pomagało. Ale nie dawałam codziennie, bo Kuba miał mały apetyt i nie zawsze mogłam mu to z czymś podać, a samego nie zje:no:. A do lekarza i tak lepiej się wybierzcie, może fachowiec cosik doradzi:tak:.

Tfu tfu zeby nie zapeszyc. Od ostatniego wpisu zadna kupka sie nie pojawila i pewnie jutro rano po sniadanku bedzie wielka kupaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-)
Ale caly dzien nie zjadla nic z owocami, nawet na kolacje dostala sam kleik bez kaszki owocowej, a do picia dostawala tylko herbatke.
Zobaczymy jutro.

Czesc
W nocy nie bylo zadnej kupki za to rano wielka......... Kupka byla juz lepszej kosystencji ale bylo jeszcze trochew sluzu i blotka ;-);-);-)
NMie mam pomyslow co jej jest rece mi opadaja. Dzis Darek powiedzial ze ona smierdzi kleikiem, wiec chyba dzis odstawie kaszke+klei bedzie dostawala chlebek albo cos innego.
Dziewczyny czy moze dojsc do odwodnienia jak ona tak dluzo robi takie ciapkowate kupki? Dodam ze ona tak robi max 3- 4 na dzien. (Jak jej nic nie bylo to tez potrafila tyle zrobic.) Pije duzo i jesc tez je naszczescie. Boje sie tylko o ta konsystencje i zapach i sluz.
Jak pojde do lekarza to co on mi powie, ze mam dawac lacidofil, i diete eliminacyjna, tylko co mam je wyeliminowac. Koszmar.
Wszystko sie zaczelo od tego szczepienie jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym jej nie szczepila ;-)

reklama
Joaska a szczepilas juz jagode na ta odre swinke i rozyczke?
U nas np nic jej nie wyskakuje wtedy bylabym chociaz pewna ze to cos z pokarmu a tak badz madry czlowieku. :-:)-(
W sobote mielismy zamiar jechac do babci na wakacje ale dopkoi jej nie wylecze nigdzie sie nie ruszam.

Do góry