reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mary ale Ty masz w Irl odpowiednik chyba bebilonu czy sprowadzasz z Polski??a po zwyklym bebilonie Twoja Sonia miala jakies nieprzyjemne problemy...typu kolki zatwardzenia??
Nie ma sensu sprowadzać bo Aptamil (irl) = Bebilon(pl) To jest DOKŁADNIE ten sam produkt :tak:
Na zwykłym Bebilonie były problemy z bąkami które nie chciały wychodzić i przez to bardzo cierpiała a na comforcie dużo lepiej :tak:
Zdarza sie SPORADYCZNIE że coś ją tam męczy no ale to niebo a ziemia :tak:

reklama
A mozna tak mieszac bez obaw te mleka?? Ja tez jestem na bebilonie i mala ma problem z gazami.
no ja mieszam, choć z nikim nie konsultowałam. Ale moja logika jest taka, że wprowadzanie nowego mleka polega na dokładnie tym samym - mieszaniu najpierw w małych proporcjach starego z nowym. Tak więc szkodliwe to być nie może...:confused::sorry2: No u nas się sprawdza...:tak:

my bylismy wczoraj na szczepieniu:tak: 5w1 iguś byl baaaaardzo dzielny, zakwilil z momencie naklucia a potem juz normalnie:tak: nie zanotowalam innego zachowania czy goraczki, apetyt wciaz ten sam i juz wazy 6100!:szok: kto go przebije?:-D

my bylismy wczoraj na szczepieniu:tak: 5w1 iguś byl baaaaardzo dzielny, zakwilil z momencie naklucia a potem juz normalnie:tak: nie zanotowalam innego zachowania czy goraczki, apetyt wciaz ten sam i juz wazy 6100!:szok: kto go przebije?:-D

Mysle ze corka Mary was przebije. :-D:-D

edit: nie spojrzalam ze Igus ma tylko 1,5 miesiaca a Sonia 2. Wiec chyba wygrywasz.

Mysle ze corka Mary was przebije. :-D:-D

edit: nie spojrzalam ze Igus ma tylko 1,5 miesiaca a Sonia 2. Wiec chyba wygrywasz.
No nie... 6,1kg to Sonia miała pod koniec 2m-ca :tak:
Poza tym wcale na koronie nam nie zależy... :-p;-)
WYGRYWAMY MY!!!! Mój Kuba w tym czasie tzn przy pierwszym szczepieniu po szóstym tyg ważył 7!!!
Chyba statystyki powinny być podzielone na dziewczynki i chłopców, no ale tak czy inaczej Twój Kubuś to naprawdę kawał chłopa :tak: Co to za 2-3m-ce bedzie...?
Własnie... Chciałam się Ciebie spytać czy zauważyłaś żeby Kubuś "zwolnił" teraz wagowo czy nadal tak szybko przybiera? Bo Sonia pierwsze 2-3tyg tak wyskoczyła (przybierała po 400g/tydz) a później już wolniej chociaż proporcje mleka w stosunku do wieku i masy takie same zachowywałam... :sorry2:

a my dzis szczepienie :szok::szok::szok::szok:
Kasiula
Naprawde będzie dobrze :tak:
Te nasze dzieciaczki są bardziej wytrzymałe niż nam się wydaje...

reklama
No wlasnie Mamulica Twoj synek zwolnil? Bo moja nic a nic i 400g przybiera co tydzien, zobaczymy jutro na wazeniu czy cos sie zmienilo... troche mnie to martwi bo ile mozna tyc, juz niektore bluzki sa szerokie ale raczki w rekawkach sie nie mieszcza :baffled:

Do góry