reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Moja dzis nie chce jesc :-( Zjadla o 5.00 170ml , pozniej o 8.00 tylko 30 ml a teraz odwraca sie od butli :szok: Jest wesola , gadatliwa moze i ona chce dluzsza przerwe w jedzeniu :confused:

reklama
Mój ma to samo ilona więc się nie martw, nic na siłe. DAj mu pół godziny lub godzine później.Najadł się i może potrzebował tylko 30ml. Mój 1,5h pił butelke 150ml także już nie zmuszam , nie wciskam - nie chce to nie daje.
A jeśli pogodny i zadowolny to tym bardziej . Po prostu dzievcko nie ma ochoty na mleko .Poczekaj troche a zje :)

moja mała odkąd miała szczepienie (3dni temu) nie może sobie usnąć mocniej przez dzień. Jest niespokojna śpi tylko na rękach, a jak ją odłoże to płacz. Przez sen się wierci, jęczy. Masakra jakaś. Mam nadzieje że to skutek szczepienia i minie jutro.

zmieniłam pediatrę:-) napisałam o tym co się działo na wątku mleko, papki i kanapki. jestem zadowolona, a moje dziecko nie ma refluksu tylko ja kretynka za szybko po jedzeniu go przebieram/przewijam i tarmoszę za mocno, ale teraz już uważam i jest ok:tak: no i wróciliśmy do mleka Bebilon 1 i stopniowo jesli będzie potrzeba będziemy przechodzić na pepti 1:-(fuuuu!

Madziek odpisalam na mleku i kanapkach :-)

Dziunka a jak mam rozróżnic biegunkę od normalnej , ale luźnej kupy ?

Moja jak jadła tylko mleko AR zagęszczone to kupa była stała taka a`la kiełbaska -taką jak my robimy, ale bardzo żółta.

Teraz je zwykły bebilon zmieszany z tym AR i robi taką samą żółtą kupę, ale sraczencję :-) To ma być biegunka ?

Madziek odpisalam na mleku i kanapkach :-)

Dziunka a jak mam rozróżnic biegunkę od normalnej , ale luźnej kupy ?

Moja jak jadła tylko mleko AR zagęszczone to kupa była stała taka a`la kiełbaska -taką jak my robimy, ale bardzo żółta.

Teraz je zwykły bebilon zmieszany z tym AR i robi taką samą żółtą kupę, ale sraczencję :-) To ma być biegunka ?

Biegunka jak to juz ktoras z dziewczyn pisala wylewa sie z pieluchy, to prawie sama woda podbarwiona kupa, zielona, o brzydkim zapachu.

Nie wiem jak wyglada zatwardzenie u niemowlakow na samym mleku, ale wiem jak wygladaja jak juz sa obiady wprowadzone. U mojej Julki to sa czarne zbite, twarde kupy.

reklama
Do góry