reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Za dużo nie ale troche warto... ;-):tak: I w sumie mi to pasuje...
Tak czy siak do zaufanej pediatry sie wybieram w pl... :tak:
Dzięki za podpowiedź

hohoho dobrą radą na noc posłużyłam :-) teraz mogę iśc spac bo moje dziecie pięknie spi a mąż pieknie chrapie - dobrze, że w innym pokoju spimy z synkiem. Plan wieczorny wykonany. O 19 pobudka i papu. O 21 kąpiel i jedzonko i spanko. Spanko zaraz po jedzonku znaczy dłuższe spanko....Oby..... KCIUKASY ZACISNIĘTE???
Dobranoc dziewuszki

reklama
Matko co lekarz to inna opinia :szok:
My tez po usg bioderek gdzie lekarz powiedział, że wsio ok niby jedno coś tam ale w normie i nie trzeba kontroli a tu pediatra na oko mówi, że coś nie tak. I co? Wierzyc pediatrze czy Usg. Pójdę dla pewności kolejny raz, tylko to zimno mnie przeraża.

mamulica
Nie nakrecaj sie. Było minęło. Najważniejsze, ze jest OK :tak:

Uleńka

Ja tez sie wkurzałam bo ze 3 razy wczesniej Sonia była sprawdzana aż pewnego dnia moj alekarka zauwazyła klikanie... no to sie wkurzyłam ze dopiero ona jak juz tyyyle razy było to sprawdzane.... tez NIE pieluchowałam i wszystko jest juz OK :tak:

mary, my tez mamy kropke na powiece od urodzenia, ktora pojawia sie i znika i wyglada jak podrapane.

jak wy uzywacie 3 i 4???? :szok:my ledwo 2ki zaczelysmy a przyznam sie,ze wykanczam jeszcze ostatnia paczke 1nek, ale to tak na sile, musze zmieniac po 2 -3 h.mala wazy prawie 5kg

od kiedy zaczelysmy dawac 1 butle dziennie (reszta cyc) cow and gate comfort (antykolkowe, antyzaparciowe) nie mamy problemow z kupka. czasami codziennie, czasami co 2-3 dni, ale juz na luzie.

katrenki i klaudzia, czy wy same zadecydowalyscie o zmianie mleczka na antykolkowe czy konsultowalyscie z health visitor? bo moja tak sie trzesie nad tym karmieniem piersia (statystyki lepiej wygladaja, sama przyznala,ze polki podnosza statystyki, bo angielki jej slowa-idiotki- nie chca), ze nawet nie wspomniala mi o takim mleku, sama wypatrzylam w sklepie. a nie raz jej wspominalam, jak moja mala sie meczy z kolkami to ona tylko mowila, ze po 3 mies minie samo :wściekła/y: wiec ja jej tak po cichu daje :confused:

A propos oczek to ja musze w pl do specjalisty sie wybrac bo tu mówią że "przejdzie".. :dry:
Otóż od samego urodzenia Sonia ma mały punkcik na lewej powiece, który robi się czerwony i blednie na przemian... to juz przeciez 3 m-ce a to nie schodzi...
Ktoś ma jakiś pomysł co to moze być?

Naczyniak plaski Ida tez ma do roku (max do 3) zycia samo przejdzie

reklama
bylismy dzisiaj do kontroli i jest juz duzo lepiej Helenka jest juz praktycznie zdrowa ale mamy utrzymac antybiotyk do 9 dni bardzo sie ciesze i mam nadzeje ze juz bedzie tylko lepiej
No to gratuluje, a jak Ty się czujesz?
Czekam na atak kolki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( lub czegokolwiek :-:)-:)-:)-( a tak pieknie znowu na dworzu, mam nadzieje ze dzis da sie w chuste wsadzic i pojsc na spacer :sorry2: na razie jest wesola i szczesliwa, rano wywalila piekne kupe :-)
Ty lepiej gadaj co u lekarza było slychac co z tym ulewaniem?

Do góry