reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

To widocznie u kiepskiego lekarza był :baffled: idźcie, idźcie i nie dajcie się zbyć:tak:

Edit: to impetigo to liszajec zakaźny, ale pewnie już to wiesz...
a tak Ci powiem że mój brat miał do 10 r.ż. bardzo często liszaje na buzi, potem samoistnie ustąpiły. I też wyskakiwały prez kilka lat co jakiś czas, przeważnie jak był osłabiony to "atakowały".
wiem wiem że to liszjec zakaźny:tak:
już wtedy jak mi poierwwszy raz powiedziął lekarzs tą nazwę to sprawdzałam w necie co jak gdzie i kiedy...;-)
nawet tu pisałam (ale Ty byłaś kilka dni nad morzem czy gdzieś:-p to nienadrobiłaś)
no ja mam nadzieję że to im minie, D wyszło top 3 razy jak na razie , 3 lata temu, w zeszłym roku zimą i teraz z Vi...
mam nadzieję że ten antybiotyk zejdzie....
no i się zastanawiam... gdzie oni to moga podłapać:baffled: jak ja sobie nie przypominam żeby była taka "okazja" no i ja ... niezarażona....:confused:

reklama
Nie wiem jak czytałam ale dopóki nie wróciłam do tego posta to byłam przekonana że strupki są od antybiotyku...
nie nie... to było tak że najpierw miała strupki... nie wiadomo skąd.. i robiło sie to tak że miała czystą skórę a na 2 dzień nafgle strup:szok:
a żadnego śladu wcześniej nie było tylko małe zaczerwienienie...
no i na to dali jej antybiotyk który pomógł..
ale jak się skończył (w zeszły wtorek) to było ok przez niecały tydzień i od poniedziałku znów nagle ma strupy i znów ma antybiotyk

Heh, może to chwilowy zastój? Trzymam kciuki. A jak Pawcio czuje się z aparatem?

a dziekujemy nie bedziemy narzekac narazie... czasem jak sie obsuna to piszcza wtedy sciaga ale tym samym daje znac ze jest cos zle ;]

a my dzis zbieralismy mocz na posiew BOSH .... z 30 min siedzialam i nic ;] i poszlam do lazienki puscilam wode zamoczyłam nogi i sikuuuuu ;P hihi

no i ja ... niezarażona....:confused:[/COLOR][/FONT]

No właśnie:confused:

a dziekujemy nie bedziemy narzekac narazie... czasem jak sie obsuna to piszcza wtedy sciaga ale tym samym daje znac ze jest cos zle ;]

a my dzis zbieralismy mocz na posiew BOSH .... z 30 min siedzialam i nic ;] i poszlam do lazienki puscilam wode zamoczyłam nogi i sikuuuuu ;P hihi

Hahaa, u nas działa wysadzenie jak na toaletę. Biorę Asię na ręce, tyłem do siebie, tak na siedząco i dłońmi podtrzymuje za udka i od razu jest sik:tak: czasem jak kupki nie może to też tak "pomagam", w takiej pozycji kupa jest po sekundzie:tak:

MOJE DZIECKO ROŚNIE:-D dziś się okaząło że ciuszki na 74 są w sam raz. Ale się cieszę! I taką ładną szyję ma ;-)

reklama
No właśnie:confused:

Hahaa, u nas działa wysadzenie jak na toaletę. Biorę Asię na ręce, tyłem do siebie, tak na siedząco i dłońmi podtrzymuje za udka i od razu jest sik:tak: czasem jak kupki nie może to też tak "pomagam", w takiej pozycji kupa jest po sekundzie:tak:

MOJE DZIECKO ROŚNIE:-D dziś się okaząło że ciuszki na 74 są w sam raz. Ale się cieszę! I taką ładną szyję ma ;-)

wow gratulacje:) u nas 74 powoli za male:/

Do góry