reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Royanno mi lekarka powiedziała że wysypka nie zawsze wychodzi. Często się zdarza trzydniowka bez wysypki, która zresztą ma prawo wyjść do tygodnia lub wcale.

U nas marudzenie od godziny, Asia spać nie może, chyba zęby bo palca sobie do buzi nie da wsadzić. Choć w sumie rzadko da więc sama nie wiem :-(

reklama
Biedulek kochany...ale sie wycierpial...
Kurcze, moj Macius przez to nie przechodzil choc raz juz myslalam ze tak, ale go nie wysypalo, a Alan narazie tez nie. A czekalas az go wysypie czy wczesniej bylaj juz u lekarza???

byłam u lekarza, bo mi zaczął brzydko kaszleć i olałam moją wizję trzydniówki (do magicznych trzech dni brakowało 12h), a tu niespodzianka....biedronka.
Patula jak miała trzydniówkę to temperaturę miała niższą i o wiele mniejszą wysypkę. Chyba więc co dziecko to inny przebieg

Ze 2 msce temu podczas badania na szczepieniu lekarka stwierdziłą , ze słyszy jakies szmery i dała skierowanie na echo serca . Najblizszy terim był za 2msce, czyli w lipcu ..

Ze 2 msce temu podczas badania na szczepieniu lekarka stwierdziłą , ze słyszy jakies szmery i dała skierowanie na echo serca . Najblizszy terim był za 2msce, czyli w lipcu ..
u nas było podobnie jakies 3 miesiace temu lekarka usłyszała szmery i wysłała na echo serca itp nie pamietam ile czekałam ale okazało sie wszytsko ok :) tylko jak rok skonczy to na kontrol wiec nie martw sie ! lepiej sprawdzic niz olać! ;]

u nas katar :/ u Pawełka od wczoraj u mnie od dzis ;P

Zdrówka Kasiulku i Pawełku :-)

Martolinko i Royanko
trzymam kciuki, kiedy wyniki?

Wiecie co...u nas dziwna sprawa z tym znamieniem... Na rączce od łokcia do nadgarstka tyle co nic, bardziej widać nad łopatką do łokcia ale też jak lupę wezmę, na szyji i klatce bardzo tego mało... To wygląda jakby znikało a nie, tak jak powinno, twardniało. I teraz już nie wiem czy wszyscy lekarze się pomylili czy to dopiero "wylezie":confused:

Dziunka no to oby to była lekarska pomylka !!!!
Trzymamy kciuki za Antosiowe serduszko, niech bije jak dzwon !!!!
A my wlasnie wygralismy z rotawirusem po 4 dniach walki, epidemia jakas u nas panuje, w szpitalu miejsc nie ma. My na szczęście w domku dalismy rade chociaz było ciężko chwilami,
wierzę że to dzieki cyckowemu mleku tak szybko sie z wirusem uporaliśmy, a wiara jak wiadomo czyni cuda.

Zdrówka Kasiulku i Pawełku :-)

Martolinko i Royanko
trzymam kciuki, kiedy wyniki?

Wiecie co...u nas dziwna sprawa z tym znamieniem... Na rączce od łokcia do nadgarstka tyle co nic, bardziej widać nad łopatką do łokcia ale też jak lupę wezmę, na szyji i klatce bardzo tego mało... To wygląda jakby znikało a nie, tak jak powinno, twardniało. I teraz już nie wiem czy wszyscy lekarze się pomylili czy to dopiero "wylezie":confused:
faktycznie dziwne :/

reklama
SYlaba! To się nacierpieliście! Współczuję, ja nigdy nie zapomnę jak z Julią na kroplówie przez rotę wylądowałam. No ale ona niecycowa była...

Do góry