reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Gosiulek narazie u nas słabo schodzi, ale lekarz mówił, że aby zachować odpowiedznią higienę trzeba ściągać tak, aby było widać żołądź. Ale robić to delikatnie i stopniowo na początku ile się da. Trzeba systematyczności. U nas jest takie przekonanie wśród lekarzy, ale jak wiadomo co lekarz to inne podejście.

u nas odsłonięte jest troszke ponizej cewki. Ale zoladz nie schodzi do konca. Skórka przyklejona jest tak na pograniczu i ani drgnie. W grudniu dostaniemy masc na siusiaka zapewne zeby sie odkleiło.

MAMA my mamy teraz tą maść ona jest na zmiękczenie skórki i tym samym ułatwia odciąganie działa też przeciw pękaniu, ale samo smarowanie nic nie da, trzeba się przyłożyć.

ja wiem pathanka ze bez odciagania i masc nie pomoze. Ja sie tam nie boje czy mały zakwiczy czy nie. Jak trzeba to ptrzeba. Odciagam i juz ale sie nie da. po prostu sie nie da. Rozszeszyło sie do tego stopnia i koniec...... prędzej cewka wyskoczy przez tą dziureczke niz ta skórka sie odlepi.......Dlatego pewnie ta masc.

reklama
Mama no to prawda, ale niezależnie czy to dotyczy chłopców czy dziewczynek to na samą myśl mnie wszystko boli.
Swoją drogą u dziewczynek niemowląt podobno zdarza się nawracające zrastanie warg sromowych mniejszych :crazy::baffled: to dopiero musi być masakra...

Do góry