gosiulek73
mama K&K&A
Ewelia lekarz mówił że to nic niepokojącego.Jutro pójdę do niego z tym wynikiem.Zobaczymy.Mówił że da mu coś na rozpuszczenie tego....ale dla pewności zrobił wymaz.On od razu powiedział że to nie grzybica.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.....A jak Wy? Pawełkowi lepiej?
Odebrałam wynik wymazu....
Ani gronkowca ani grzybicy....NIE MA!!!!!! Nie ma nic.Wynik ujemny...Tylko naloty na migdałąch są...ale ma coś mi dać na ich rozpuszczenie.Jutro polecę do niego i zobaczymy.
Niestety nie mogę zaufać jednemu lekarzowi...
Dobrze że mi ciotka powiedziała co i jak i poszłam do innego...
Tyle leków bez sensu...
akurat dzisiaj Marcel jadł pieczarkowąspoko je od dawna i jest oki. Pieczarkowa jest nawet w słoiczkach bodajże po 12 m-cu.
.....
Najlepszy hit był wczoraj przy kąpaniu naciągam paniczowi, zeszło super ukazało się wszystko tak jak u lekarza, umyłam tą mastkę Jasiek nic nie protestował problem pojawił się, bo nie chciało wrócić do staniu naturalnego. Ale się wystraszyłam, a Jasiek nic. Trzeba było wzywać tatę na pomoc no i fachowiec poradził od razu. Dziś z sikaniem nie ma problemu, więc jesteśmy na dobrej drodze. Uffff