reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

no i po wizycie ... :) ulzyło
synek w ciagu 5 dni 200g czyli norma ... uf i zalecenia...
zakupic mleko AR i obserwowac
mieszac nutramigen z Nan(mialam wczesniej zakupiony) aby smak zmienic
mieszac nutramigen ze swoim zeby tez smak zmienic
i w nastepna srode na kontrol eh oby juz było dobrze pozatym powiedziala zeby cycke dawala jak najwiecej moze i same to starczy widocznie mialam jakies zaburzenia karmieniowe wczesniej ... ulzyło a maz jak zobaczyl wage to tylko slyszalam "UFF" hehe balismy sie ze wyladujemy w szpitalu :)
aaaa zapomnialam powiedziec ile wazymy :p
1 miesiac a Pawełek wazy 4810g :) czyli chyba normalnie :)
Kasiula gratulacje:tak: bedzie dobrze:tak:

reklama
U nas znowu problem z kupką:sorry:od wczoraj nie zrobił nic.Trochę się pręży widzę i napina ach...
Na głodniaka mu dałam herbatk koperkowej hipp i pobił rekord wypił 80 ml!!:szok:
I tylko pierdziucha i sika ...już mógłby zrobić...i na brzuszku go kładlam mimo że tego nie lubi i masowałam, wczoraj na wieczór ciepła kąpiel brzusio polewałam wodą..i nic...nie mam pomysłu.
Podpowiedzcie mi coś...a może tak czasem mają dzidzie że kupkę tak rzadko robią raz na dobę?ale to by się tak nie prężył i nie czerwienił chyba...

u mnie po wizycie u lekarza synek przełamał sie :) zjadl 60 mleka przed snem a wczesniej 100 herbatki koperkowej szok :) z mezem dziwiliśmy sie ale jak ma ochote niech pije ile chce :)
moj synek tez problem ma z kupka :( prezy sie steka popierduje a kupka wychodzi tyle co nic... przy pierdzeniu lekko pobrudzi eh

U nas znowu problem z kupką:sorry:od wczoraj nie zrobił nic.Trochę się pręży widzę i napina ach...
Na głodniaka mu dałam herbatk koperkowej hipp i pobił rekord wypił 80 ml!!:szok:
I tylko pierdziucha i sika ...już mógłby zrobić...i na brzuszku go kładlam mimo że tego nie lubi i masowałam, wczoraj na wieczór ciepła kąpiel brzusio polewałam wodą..i nic...nie mam pomysłu.
Podpowiedzcie mi coś...a może tak czasem mają dzidzie że kupkę tak rzadko robią raz na dobę?ale to by się tak nie prężył i nie czerwienił chyba...
a karmisz piersia czy sztucznym? bo po sztucznym moga byc problemy z kupka. Ja dokarmiam mala i tez czasem nie robi caly dzien dopiero nastepnego dnia wieczorem zwykle po kapieli meczy sie i wydusza az sie czerwona robi.Polozna mowila ze ok

to ze podczas kupki dzieci sie robia czerwone to jest normalne ale ze po cycu nie robi kupki to niewiem.moze spytaj swojej poloznej. moja mowila ze dzidzia na cycu robi kupke w kazda pieluszke ale wiadomo ze nie kazde dziecko jest takie samo

to ze podczas kupki dzieci sie robia czerwone to jest normalne ale ze po cycu nie robi kupki to niewiem.moze spytaj swojej poloznej. moja mowila ze dzidzia na cycu robi kupke w kazda pieluszke ale wiadomo ze nie kazde dziecko jest takie samo
U nas robi praktycznie cały czas.Tylko czasem go złapie że dłuzej nie robi...
Teraz znowu pojadł i śpi..może się ruszy kupka...poczekamy do wieczora jak nie będzie to do lekarza pójdę albo do położnej drydnę...

reklama
U nas usg bioderek 25 zł płatne a jak się ma skierowanie to 15zł my byliśmy wczoraj i wszystko ok do kontroli mamy przyjść za 3 m-ce,od razu się zważyliśmy i mały waży już ... 5500(na samym cycu):-):-):-):-) więc nie taki mały,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry