reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Cleo1981 te pielęgniary to naprawde mają tupet, masakra:szok: Dokładnie tak jak pisze Dziunk24 jak takie mądrale to niech zasponsorują...........

My mamy szczepienia po świętach, mam nadzieje, ze nie będzie jakiś skutków ubocznych i w noc sylwestrową będziemy mieli beż żadnych rewelacji..........

a u nas ciemieniuszka wyszla dzis :( nei wiem czemu ale boje sie jej ;/ jest malo widoczna wiec pewnie poczatek ale dzis zacznynam z nia walczyc :(

No własnie wczoraj przy karmieniu zauważyłam u Elizki we włoskach, nad skronią takie białe łuski to chyba cieminiucha??????????? Kasiula jak u Twojego synka ona wygląda???????????

ucha skóra na głowie taka skorupa jakby siostra mowila mi ze ona tak to robila....
przede wszytskim codzienna kompiel a przed pompaniem godzine wczesniej mocno naoliwic glowke ze az mokra cala i czapeczke na pol godzine czasem dluzej i wyczesywac ta skorupke jak łupież wyglada i pozniej doklandie zmyc a wyglada to tak tylko ze to chyba w zaawansowanym stasium bo u mnie to biala przezroczysta a pod reka jak dotykam mocno sucha
ciemieniucha.jpg

reklama
Do góry