reklama
Cleo1981 te pielęgniary to naprawde mają tupet, masakra
Dokładnie tak jak pisze Dziunk24 jak takie mądrale to niech zasponsorują...........
My mamy szczepienia po świętach, mam nadzieje, ze nie będzie jakiś skutków ubocznych i w noc sylwestrową będziemy mieli beż żadnych rewelacji..........

My mamy szczepienia po świętach, mam nadzieje, ze nie będzie jakiś skutków ubocznych i w noc sylwestrową będziemy mieli beż żadnych rewelacji..........
martolinka
Mama i nie tylko :-)
ja czekam na ten ropień co ma się pokazać na raczce małego po szczepionkach w szpitalu..niby po miesiacu więc lada dzień

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a u nas ciemieniuszka wyszla dzis
nei wiem czemu ale boje sie jej ;/ jest malo widoczna wiec pewnie poczatek ale dzis zacznynam z nia walczyc 
E
etna36
Gość
a jak wyglada? i jak bedziesz leczyca u nas ciemieniuszka wyszla dzisnei wiem czemu ale boje sie jej ;/ jest malo widoczna wiec pewnie poczatek ale dzis zacznynam z nia walczyc
![]()
a u nas ciemieniuszka wyszla dzisnei wiem czemu ale boje sie jej ;/ jest malo widoczna wiec pewnie poczatek ale dzis zacznynam z nia walczyc
![]()
No własnie wczoraj przy karmieniu zauważyłam u Elizki we włoskach, nad skronią takie białe łuski to chyba cieminiucha??????????? Kasiula jak u Twojego synka ona wygląda???????????
Kasiiula
ucha skóra na głowie taka skorupa jakby siostra mowila mi ze ona tak to robila....
przede wszytskim codzienna kompiel a przed pompaniem godzine wczesniej mocno naoliwic glowke ze az mokra cala i czapeczke na pol godzine czasem dluzej i wyczesywac ta skorupke jak łupież wyglada i pozniej doklandie zmyc a wyglada to tak tylko ze to chyba w zaawansowanym stasium bo u mnie to biala przezroczysta a pod reka jak dotykam mocno sucha
przede wszytskim codzienna kompiel a przed pompaniem godzine wczesniej mocno naoliwic glowke ze az mokra cala i czapeczke na pol godzine czasem dluzej i wyczesywac ta skorupke jak łupież wyglada i pozniej doklandie zmyc a wyglada to tak tylko ze to chyba w zaawansowanym stasium bo u mnie to biala przezroczysta a pod reka jak dotykam mocno sucha

Kasiiula
dopiero dzis zauwazylam tak jak na zdjeciu tylko w wersji light slabo widoczne biale nawet przezroczyste i bardzo sucheNo własnie wczoraj przy karmieniu zauważyłam u Elizki we włoskach, nad skronią takie białe łuski to chyba cieminiucha??????????? Kasiula jak u Twojego synka ona wygląda???????????
dopiero dzis zauwazylam tak jak na zdjeciu tylko w wersji light slabo widoczne biale nawet przezroczyste i bardzo suche
to chyba to samo co u Elizy, nic dziesiaj akcja oliwkowania główki

reklama
Kasiiula
niom trzeba niestety puki w wersji light trzeba zwalczyc moze szybko pojdzie
Podziel się: