reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ala gardło ma zaczerwienione, powoli schodzi an oskrzela. Na razie bez antybiotyku. Jeżeli gorączka wysoka będzie nawracać to mamy jutro przyjść po antybiotyk . Oprócz tego mała ma bardzo obrzęknięte dziąsło u góry. Na raz wychodzą 1 i 2 i to bardzo ją boli. Dostała środek znieczulający na dziąsła i gardło.
Nocka w sumie lepiej bez gorączki, ale budziła się często
Trzymam za resztę kciuki
Nocka w sumie lepiej bez gorączki, ale budziła się często
Trzymam za resztę kciuki

Ana, Pathanka, Marta ZDRÓWKA!
Ale biedactwo, jedynki i dwójki naraz
Asi zawsze po dwa zębole wychodziły ale żeby cztery
biedactwo :-
-( oby jak najszybciej się przebiły!
Asia w nocy tylko na początku kaszlała, potem chyba nie, jak się obudziła to też ze dwa razy suchym kaszlem i ogólnie dobre samopoczucie. Może się nic nie rozwinie, chociaż mama mnie zdołowała, bo Miłek ni z gruszki, ni z pietruszki dostał zapalenia oskrzeli i lekarka jej mówiła że panuje normalnie epidemia zapalenia płuc, zapalenia oskrzeli
Rozwija się bardzo szybko a zaczyna od suchego kaszlu. No i się wystraszyłam.
Ale biedactwo, jedynki i dwójki naraz

Asia w nocy tylko na początku kaszlała, potem chyba nie, jak się obudziła to też ze dwa razy suchym kaszlem i ogólnie dobre samopoczucie. Może się nic nie rozwinie, chociaż mama mnie zdołowała, bo Miłek ni z gruszki, ni z pietruszki dostał zapalenia oskrzeli i lekarka jej mówiła że panuje normalnie epidemia zapalenia płuc, zapalenia oskrzeli

martolinka
Mama i nie tylko :-)
Właśnie dziunka lekarka mi mówiła , że wirus rozkłada równo dzieci i dorosłych. Jest obłozenie jak nigdy. Podobno to dlatego , ze przymrozki późno przyszły i szerzyły się te paskusztwa
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków
My mamy to samo, u nas to katar spływający do gardła. Pisałam wcześniej, że poprzednio męczyliśmy się z tym ponad miesiąc i skonczyło się na bactrimie ktory pomógł rewelacyjnie, ale potem znowu katar, ktory przeszedł po paru dniach zostawiając za sobą znowu to samo. Teraz kaszel nie jest aż tak męczący w nocy jak wcześniej więc walczymy syropkami i psikaczami do nosa. Jesteśmy w Rabce więc po wizycie u pediatry mam nadzieje, że OLi bedzie miał jakieś zabiegi a i sam pobyt 3 tygodniowy coś tam wniesie w te nasze chorowanie.
my dziś idziemy do lekarza, bo o ile w ciągu dnia nie kaszle za wiele to w nocy masakra. Ma dwa ataki między 22 a 23 i 2 a 3 ja ledwo chodzę. Gorączki brak, kataru brak nie wiem o co chodzi.
My mamy to samo, u nas to katar spływający do gardła. Pisałam wcześniej, że poprzednio męczyliśmy się z tym ponad miesiąc i skonczyło się na bactrimie ktory pomógł rewelacyjnie, ale potem znowu katar, ktory przeszedł po paru dniach zostawiając za sobą znowu to samo. Teraz kaszel nie jest aż tak męczący w nocy jak wcześniej więc walczymy syropkami i psikaczami do nosa. Jesteśmy w Rabce więc po wizycie u pediatry mam nadzieje, że OLi bedzie miał jakieś zabiegi a i sam pobyt 3 tygodniowy coś tam wniesie w te nasze chorowanie.
Ostatnia edycja:
u nas obyło się bez antybiotyku, ale do przedszkola zakaz narazie. U nas też ponoć epidemia zapalenia oskrzeli, Jasiek na szczęscie ma czyste. Narazie mamy Pulmeo, Diphergan i Dexpiko. No zobaczymy co przyniesie noc.
MARTA zdówka dla Alutki. Ajć te zębole u nas Jaśko początki ząbkowania znosił fatalnie później było lepiej.
MARTA zdówka dla Alutki. Ajć te zębole u nas Jaśko początki ząbkowania znosił fatalnie później było lepiej.
Martolinka - kciuki za Was
Pathanka - oby Jaśkowi syropki pomogły.
Gosiulek - a u Was jak? Bo coś czuję, że u nas to samo, bo Gonia zaczęła rzucać pawiami :-( i gorączka się pojawia, a niby wszystko czyste i gardło, i płucka.
Qrna zima marsz do nas i wymrażać świństwa.
Pathanka - oby Jaśkowi syropki pomogły.
Gosiulek - a u Was jak? Bo coś czuję, że u nas to samo, bo Gonia zaczęła rzucać pawiami :-( i gorączka się pojawia, a niby wszystko czyste i gardło, i płucka.
Qrna zima marsz do nas i wymrażać świństwa.
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Ana u nas ok.
Zdrówka dla chorowitków a choróbska niech spadają precz.
Zdrówka dla chorowitków a choróbska niech spadają precz.
Podziel się: