reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
mam pytanie odnośnie spacerków, pewnie już o tym pisałyście, ale nie mam za bardzo możliwości śledzenia wszystkich wątków, więc pozwolę sobie zapytać. Czy w taką pogodę jak dzisiaj wychodzicie z maluchami i jeśli tak, to na jak długo. U nas dzisiaj -8 i zastanawiam się czy taki spacer więcej pomoże czy zaszkodzi?

Thea też się nad tym zastanawialam, ale chyba się boję ....
A tak na marginesie to chyba już w lutym się wprowadzimy koło Was.
Mam nadzieję, że będziemy czasem razem śmigać na spacerki :-)

mam pytanie odnośnie spacerków, pewnie już o tym pisałyście, ale nie mam za bardzo możliwości śledzenia wszystkich wątków, więc pozwolę sobie zapytać. Czy w taką pogodę jak dzisiaj wychodzicie z maluchami i jeśli tak, to na jak długo. U nas dzisiaj -8 i zastanawiam się czy taki spacer więcej pomoże czy zaszkodzi?

Ja byłam wczoraj to zmarzłam strasznie,.Maluszek miał ciepło bo grubo ubrany w kombinezoni i przykrycie od wózka.raczej nie zmarzł.Ale dziś nie wychodzę, bo kaszlę i mam katar.Ale mają być gorsze mrozwy weekend bardzo zimny.Może wyjdę ale jak już to na krótko około 40 min

właśnie spakowałam małego i wystawiłam w koszyku na balkon - 30 minut chyba mu nie zaszkodzi. Sama się nie wynurzam, choć chętnie pohasałabym po tym świeżutkim śniegu , ale katar mam straszny , no i głowa boli jakbym nieźle podrinkowała wczoraj ;)

Olica - na spacerki z pewnością pośmigamy razem. Zresztą mu pod waszym blokiem jesteśmy prawie codziennie, podziwiamy postępy robotników w ramach atrakcji spacerowych ;)

klaudzia - musi być dobrze! skoro w szpitalu tak powiedzieli.. z tym Twoim swędzeniem w ciąży w sumie się nie pomylili, no bo opróćz dolegliwości i drapania nie było żadnych poważnych skutków... to może rzeczywiście można im zaufać.
Zauważyłam, że lekarze tam u Was bardzo ufają mądrości natury - mniej ingererncji też ma swoje dobre strony...
choć wiem, jak bardzo musi Ci być ciężko

ja w taki mróz nie wychodze, dla mnie nic przyjemnego oddychac mrozem, to pewnie dla dziecka tez nic przyjemnego, a nie uważam, żeby taki spacer dał coś dobrego...

reklama
OLICA - może przeciągają, ale ładnie to wszystko wygląda i wiele rozwiązań dobrze macie przemyślanych ... nie wiem jak z drogą dojazdową, bo jak od Zatorskiej wszyscy zaczną jeździć to będą niezłe korki wkrótce, tym bardziej, że kolejny blok powstaje...

Do góry