reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
A ja nie byłam w ogóle na badaniu bioderek znaczy usg:zawstydzona/y:.
Lekarz nic nie mówił,że coś nie tak z biodrami a ja tez nie zauważyłam nic złegoo (fałdki na nózkach).

Mam pytanie :

Jak długo trwa katar u malucha?

(mój ma 5 dzień i nic sie nie poprawia, stosuje się wg zalecień pediatry i dupa blada:baffled:, troszke lepiej mu sie śpi od wczoraj , bo od wczoraj rzuciłam w kąt gruszke i odciąam giluchy fridą)

Ja z Zuzia tez nie mialam zadnych badan USG bioderek, nawet nie wiedzialam ze powinno sie robic. Teraz bylismy bo pediatra zalecila, wszystko ok, ale kazal na kontrole za 6 tygodni, juz wiecej nie jade, bo to bylam prywatnie wiec wiadomo ze zaleci kontrole. Jakos nie zauwazylam nic nieprawidlowego. Uwazam na bioderka, nie sciskam, czesto szeroko trzymam, i pampers wiadomo tez jest dosc szeroki.Nie wiem moze sie myle ale wydaje mi sie ze gdyby dzidzius mial dysplazje powazna lub zwichniecie to chyba lekarz podczas zwyklego badania cos zacznie podejrzewac:baffled:

Byliśmy u pediatry z tym katarem, bo od wczoraj plakala mi córa i bardzo marudziła,
Pediatra wysłała nas na ostry dyżur laryngologiczny i........ niestety katar padł małej na uszy :-(
Na szczęście nie ma ropy, ale mała dostała antybiotyk, więc nie wiem kiedy my ją zaszczepimy :-(

reklama
Byliśmy u pediatry z tym katarem, bo od wczoraj plakala mi córa i bardzo marudziła,
Pediatra wysłała nas na ostry dyżur laryngologiczny i........ niestety katar padł małej na uszy :-(
Na szczęście nie ma ropy, ale mała dostała antybiotyk, więc nie wiem kiedy my ją zaszczepimy :-(

moj tez marudzi przez ten katar a po czym konkretnie stwierdziła, ze trzeba na ostry dyzur laryngologiczny jechac? Moj ma juz 5 dzien.... :-(

Do góry