mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
O proszę, to muszę się zaopatrzyć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bananna ja tez polecam z canpola, kupiłam w hurtowni , ale tak jak dziewczyny pisza , sa i na allegro i w aptekach
Royanna jak kupka u małego?
Ilona ja cos wczoraj na ten temat czytałam i zastanawiam sie czy szczepić. Co o tym myslicie?
Zaraz sie wscieknezadzwoniła do mnie pani z poradni rehabilitacyjnej i powiedziała, ze zabiegi sa wstrzymane, wszelkie konsultacje tez, zapisy róniez. A wizyte mielismy miec za 3 tyg. Niestety nie dogadali sie z nfz i do konca roku nic sie nie da zrobic!!!!!!!!!11
Moze któras z Was zna jakies namiary na prywatnego rehabilitanta? chodzi mi o konsultacje , bo nic bardzo niepokojacego pani doktor nie zauwazyła . Nie wspomne juz ,ze na kardiologa czekamy do 6 lipca!!!!!!!!!!!
martolinka
O jakiej silikonowej szczoteczce mówicie? Takiej co jak maczuga wygląda do masowania dziąsełek czy już do mycia ząbków?
Dzięki Dziunka.
Dziewczyny butelkowe ile Wasze dzieci robią kup dziennie. U nas od jakiegoś czasu ok 3, dziś już 4 poszła. O 12 podałam marchewkę o 16.30 już w pieluszce. Wiem ze to ona bo wczesniejsze kupki są żółciutkie z grudkami czyli ok. No ale ja przyzwyczajona do jednej kupy na dzien teraz aż tyle??????????? Mamy ząbka na wierzchu to od niego? Ale widać ze co mu podam to on wykupka, moze to dieta?
mamy podobna i musze przyznac że MATI jej uzywa tzn daje mu do gryzienia bo nasza ma rączke do trzymania...kupiłam w zestawie ze szzoteczka do pierwszych ząbków...