reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Pianistka jedyne wyjście odstawić - zaczekać, albo obserwować. U mnie też Oliwierek czasami walnął kupkę ze śluzem, gdybym akurat coś podała nowego zwalałabym na to a tak przeminęło itd. Czasami zrobi zielonkawą kupkę a wcześniej nie dawałąm ani brokułowej, ani brukselkowej, potem znowu normalnie. Ostatnio dostał mi jakiejś wysypki zwalałam to na ciutek pomidorka a prawdopodobnie zabawa z tatusiem otarła mi policzek i ramionko ze krostek dostał bo na drugi dzien było wszystko w porządku.

Lekarz także mi mówił, ze objawy nietolerancji glutenu mogą wyjść po 2 msc.

reklama
Hej dziewczyny :)

Moja Hanulka ma od wczoraj temperature w okolicach 39 stopni :/
Wczoraj dawałam jej syropek, ale dzis w nocy go wogóle nie chciała i goi zwymiotowała:/
Dwie godziny temu dałam jej EFERALGAN 80 mg, ale temperatura spadła tylko 4 kreski:((
Co ile mogę go dawać??
Nie chce zeby sie meczyla z goraczka :(:(
jest taka słaba...
a to pewnie trzydniówka (mam nadzieje) bo żadnych innych objawów nie ma!!

Wasz malaństwa miały takie cos??

Mierze jej temperature w dupce elektrycznym.,.. odejmuje sie 5 kresek - tak??

POMÓŻCIE

asia przeczytaj na ulotce (juz pewnie to zrobilas) co ile ten eferalgan, u nas trzydniowki nie bylo wiec nie wiem jak pomoc:(

Ehh a mjemu Patrykowi wyłazi górna jedynka już tyko pare dni i bedzie ale njgorsze,że to znów krzywy ząb :zawstydzona/y::-(.Już mam dośc, nie wiem co robić i nie chce mysleć czy reszta taka będzie. Mojej znajomej mam jest dentystką- muszę się do niej zgłosić o poradę chyba. :-(

Mam nadzieję,że reszta wyrośnie mu prostych przeciez ja i B mamy proste zęby i w rodzinie też wszyscy ok.

Hej dziewczyny :)

Moja Hanulka ma od wczoraj temperature w okolicach 39 stopni :/
Wczoraj dawałam jej syropek, ale dzis w nocy go wogóle nie chciała i goi zwymiotowała:/
Dwie godziny temu dałam jej EFERALGAN 80 mg, ale temperatura spadła tylko 4 kreski:((
Co ile mogę go dawać??
Nie chce zeby sie meczyla z goraczka :(:(
jest taka słaba...
a to pewnie trzydniówka (mam nadzieje) bo żadnych innych objawów nie ma!!

Wasz malaństwa miały takie cos??

Mierze jej temperature w dupce elektrycznym.,.. odejmuje sie 5 kresek - tak??

POMÓŻCIE
u mnie przy 3-dniówce pomogły czopki paracetamolu ale Kuba miał ponad 40 stopni ,a jak gorączka już była odrobinę ponad 38 to podawałam ibuprofen w syropie

Ehh a mjemu Patrykowi wyłazi górna jedynka już tyko pare dni i bedzie ale njgorsze,że to znów krzywy ząb :zawstydzona/y::-(.Już mam dośc, nie wiem co robić i nie chce mysleć czy reszta taka będzie. Mojej znajomej mam jest dentystką- muszę się do niej zgłosić o poradę chyba. :-(

Mam nadzieję,że reszta wyrośnie mu prostych przeciez ja i B mamy proste zęby i w rodzinie też wszyscy ok.

U dzieci to normalne. Moga wychodzis zrotowane (krzywe) potem sie prostuja.
Czy pierwszy krzywy ząb kiedyś się wyprostuje? - pytanie oraz odpowiedzi • zdrowybobas.pl

reklama
Do góry