reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Ehh a mjemu Patrykowi wyłazi górna jedynka już tyko pare dni i bedzie ale njgorsze,że to znów krzywy ząb :zawstydzona/y::-(.Już mam dośc, nie wiem co robić i nie chce mysleć czy reszta taka będzie. Mojej znajomej mam jest dentystką- muszę się do niej zgłosić o poradę chyba. :-(

Mam nadzieję,że reszta wyrośnie mu prostych przeciez ja i B mamy proste zęby i w rodzinie też wszyscy ok.
mojej Martynce jak wyszły dolne jedynki to też krzywe! a teraz patrzę, że one się naprostowały :-)

Hehe, no pewnie.
A tak powaznie to ja sie ciesze, bo moja do roczku na zelazie i moglyby jej sciemniec, im pozniej wiec tym lepiej:)
ja tez sie ciesze, ale to przez to ze jestem leniwiec :D
Tomi nadal je w nocy... no i ja otwieram oko, podaje butle i oboje zasypiamy slodko do rana. a tak to bede musiala wstac, dac mu jesc i rozbudzic jego i mnie, myjac mu zabki...
nie spieszy mi sie :)

Ostatnia edycja:
Lotka, żartowałaś z tymi ząbkami? ;D w środku nocy ząbki myć? to właśnie jest minus karmienia nocnego ze ząbki się brudzą i nie są umyte po jedzonku. Nie słyszałam, zeby mama myła w środku nocy np. ok 3 ząbki ;/

reklama
Lotka, żartowałaś z tymi ząbkami? ;D w środku nocy ząbki myć? to właśnie jest minus karmienia nocnego ze ząbki się brudzą i nie są umyte po jedzonku. Nie słyszałam, zeby mama myła w środku nocy np. ok 3 ząbki ;/
eeee no jak dla mnie to zart, watpie zebym raz tak zrobila ;) no bo jak pisalam, ja to spioch i leniwiec ;)
no ale mam kolezanke, ma dziecko o rok starsze i to u nich regula :/ najbardziej maz sie wkurza, ale jej nie przetlumaczy :)

Do góry