Kasiiula
mamusia Pawełka :)
my po kontroli czysciej jest ale jeszcze nie calkiem ... u mnie ucho nie jest zaczerwienione wiec mam poczekac pare dni i zobaczyc jak bardziej bedzie bolec to mam isc do laryngologa eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
. W niedziele zaczely od tego okropnego kataru oczy ropiec
, w czoraj zaczelymy stosowac Fucithamic, ale jak na razie nie widac zadnych efektow, a nawert bym powiedziala ze tej ropy z oczu jest coraz wiecej. Dzwonilam znowu do lekarza, a on mowi ze dopiero po 2-3 dniach powinno zaczac widac poprawe
. Najgorsze jest to ze mala byla raptem tydzicn czasu w przedszkolu, a ja 2 pierwsze dni w pracy a tu trzeba chorobowe na dziecko brac
. Lekarz powiedzial ze w srode moze isc mala do przedszkola, bo te krople co dostala powoduja, ze nie bedzie zarazac inne dzieci. Ale ja sobie jej nie wyobrazam w przedszkolu z takimi oczkami i taka zakatarzona
Dzisiaj musialam ja caly czas zabawiac czyms, nosic na rekach bo taka marudna jest. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza, bo nie wiem jak to bedzie w przedszkolu
. Moze to nie bylo najlepsze rozwiazanie ze pracuje w tym samym miejscu co ona jest, i na dodatek w mojej grupie! Oj nie bedzie lekko 
bo jak jeszcze zdrowa i nic jej ni dolega to sie zabawi z dziecmi, a jak chora to tylko na rekach u mnie, a ja nie moge tylko ja sie zajmowac, bo mam gromadke innych dzieci
, ktore tez potrzebuja opieki i zainteresowania.Kingula ciężki wybór z grupą małej, ale chyba lepiej by było gdyby była w grupie innej niż mamusia, chociaż ktora mama tak zrobi?
U nas są szczepionki MMR i Priorix a u Was???? Ktora lepsza dziewczynki orientujecie się?