reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
dziunka dzieki ale zawsze jakis strach jest:( Wiem, ze bedzie dobrze (i tylko tak mysle, bo to w sumie nic straszneg) ale zawsze jakies obawy są...

polaa nie martw się moj Kuba mial tomografie w znieczuleniu ogólnym. Pospal sobie kilka godzin i tyle. Obudził sie nieco kolowaty ale raz dwa doszedl do siebie. Na pewno duzo mu nie dadzą, bo skoro może smao peknąc to zapewne zabieg prościutki (tak myslę) po wszystkim Cię z nim posadzą i będziesz patrzyla jak spokojnie śpi. Tak sobie o tym myśl i będzie dobrze

tak zabieg prościutki :) bałam się tego uspania wlasnie ale mnie pocieszyłaś ;)
w piątek sie dowiem wszystkiego dokladnie. Zobaczymy...

Kilolku trzymam kciuki za małego jadka/ niejadka :) tak po cichu :)
Polaa zobaczysz , ze młodemu ten zabieg wyjdzie tylko na dobre !!! ale rozumiem , ze stres jest..

martolinka wiem ze wyjdzie na dobre;) bedzie mógl wyciagac spokojnie caly jezyczek ;)
chociaz do tej pory naprawde to mu nie przeszkadzalo wcale ani Go nie bolalo na szczescie;) myslalamzeby nawet to zostawic w spokoju ale jednak musimy dla jego dobra, zeby czasem nie seplenił ;)

martolinka wiem ze wyjdzie na dobre;) bedzie mógl wyciagac spokojnie caly jezyczek ;)
chociaz do tej pory naprawde to mu nie przeszkadzalo wcale ani Go nie bolalo na szczescie;) myslalamzeby nawet to zostawic w spokoju ale jednak musimy dla jego dobra, zeby czasem nie seplenił ;)
pola trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze - ale rozumiem że się denerwujesz.
Zabieg prościutki ale bardzo ważny, mam kolegę któremu tego nie zrobiono w dzieciństwie i ma straszną wadę wymowy - w szkole miał przerąbane..

agrafka no wlasnie tylko i wylacznie dlatego chce to zrobic:tak: w jedzeniu mu absolutnie nie przeszkadza ale boimy sie co bedzie z mową. A ten kolega w doroslym zyciu sobie sam tego nie zrobil? Wtedy podobno wystarczy miejscowe znieczulenie (tak na necie czytalam) i duzo osob to robi w pozniejszym wieku bo sa tacy szczesciarze, ze w mowie im to nie przeszkadza ani nic ale nie wiadomo co by bylo z Kuba wiec lepiej to zrobic teraz:tak:

agrafka no wlasnie tylko i wylacznie dlatego chce to zrobic:tak: w jedzeniu mu absolutnie nie przeszkadza ale boimy sie co bedzie z mową. A ten kolega w doroslym zyciu sobie sam tego nie zrobil? Wtedy podobno wystarczy miejscowe znieczulenie (tak na necie czytalam) i duzo osob to robi w pozniejszym wieku bo sa tacy szczesciarze, ze w mowie im to nie przeszkadza ani nic ale nie wiadomo co by bylo z Kuba wiec lepiej to zrobic teraz:tak:

Wiesz co, nie wiem - nigdy go nie pytałam :) U niego to po prostu widać, ze jak mówi to ma język unieruchomiony w dużym stopniu. Przypuszczam, że gdyby sobie to teraz zrobił to musiałby się od nowa uczyć mówić ;)

reklama
wszystko mozliwe ;) to mial chlopak pecha :(
a ja mialam nadzieje, ze Kubie to kurde peknie bo wszystko na to wskazywalo bo lekko to trzymalo ten jezyczek a teraz, nie popusci nic:/ no trudno, trzeba zrobic zabieg i nie ma gadania;) przynajmniej bede miala pewność, ze bedzie normalnie mowil a tak to bylaby wielka niewiadoma i jeszcze kiedyś moglby miec do mnie o to pretensje albo cos, roznie bywa...

Do góry