reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Zapomniałam jeszcze dodać że dał do zrobienia jakieś kropelki do nosa.S.za wszystko zapłacił 29zł.Tanie leki daje.Jeden lek jakiś antyhistaminowy po którym Kacper spał od 22 do 6.45:-)Pierwszy raz tak długo.

Mam nadzieę tylko że wie co robi czekając tyle czasu z antybiotykiem

Marta ale ten czas leci.Już 18tydzień...:szok:

reklama
gosiulek myślę , że należy mu zaufać. Miejmy nadzieję , że się nie myli. Tak sobie myślę, że lepiej poczekać i trafić w 100% z antybiotykiem.

Gosiulek nawet mi zaczęło szybciej lecieć a chciałabym się jeszcze delektować tą ostatnią ciążą;-)Tym bardziej , że jeszcze z 3 msce i zacznie być cięzko

A ja ciąży nie wspominam dobrze.Wolę mieć dwie cesarki niż chodzić w ciąży.Za duży stres.Strasznie źle sie czułam i ....lepiej nie mówić.Codzienne zastrzyki....Zazdroszczę kobitkom takim jak moja siostra która czuje się rewelacyjnie.

Gosia ja też nie narzekam na samopoczucie. Martwię się tylko zeby znowu nie mieć zatrucia ciążowego.
a Twoja siostra na kiedy ma termin? Wiadomo jaka płeć?

Miałaś zatrucie?
Ela ma termin na koniec marca. Płci nie znają...Ukrywa się maluch.Tylko z tego testu sodowego wychodzi że chłopak.W środę jadą na wizytę.Może wtedy łaskawie maluch się odsłoni:-)

reklama
Dzięki serdeczne, czeka mnie na to wygląda wymaz z wszystkich gardeł żeby zobaczyć co za cholerstwo mamy w nich, poaza tym rtg płuc, bo dawno nie miałam, a miałam kontakt z gruźlicą , nie wiem co jeszcze może podpowiecie...
Morfologia była w czerwcu i było ok, tarczyca moja też. Kobitki muszę też na morfologię, szczególnie, że Gośka miała "obcą" krew w sztucznym sercu podczas operacji.... Hance tarczycę. Cholewa , ależ mam plany...

Do góry