reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
dziunka, pracuje juz od sierpnia zeszlego roku, dwa dni w tygodniu. mloda zostaje z tata.
nie spala cala noc i o 2 rano zaczela wymiotowac. raz,a porzadniu. kupy dalej nie bylo. wydaje mi sie,ze to jelitowka albo cos jej zaszkodzilo,bo sie skarzyla,ze brzuszek boli. zasnela o 4.00. od rana za to leca baki,ze hej!

No właśnie juz teraz wysmarowałam stopki, plecki i cycusie, masc po nos, i jeszcze mam olej majerankowy dziadka wiec posmarowalam skronie i nos na wierzchu. Witaminę C tez dalam - placebo pewnie no ale

Ula to go prawie całego wysmarowałaś:-D

Ja od razu daję Lipomal, Pulmex troszkę na klatkę i na plecki i Marimer do nosa. Wit. C daję codziennie.

:sorry: no posmarowalam tyle samo co Ty tylko ja jeszcze stopki smaruję a to chyba nie duzo wiecej. Mnie zawsze tak mama smarowała. Stopy są bardzo ważną częscią ciała a kiedy chorujemy to właśnie je powinno sie rozgrzewac, a nawet hartowac jak mam napisane w książce np. kiedy jest się podziębionym trzeba wlac w dwie miski wodę gorącą i zimną i tak na zmianę moczyc. Takze ja stopki zawsze smaruję :tak:

reklama
Do góry