reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny ale dziś znowu emocję. Spadłą ze swojego krzesełka i stuknęła się w czoło (spory guzior), lekko się zaniosła
a Jagoda po wczorajszej akcji dawaj ją dmuchać ale szybko poszło i nawet krótko płakała. Dzielna dziewczyna.:-)
a Jagoda po wczorajszej akcji dawaj ją dmuchać ale szybko poszło i nawet krótko płakała. Dzielna dziewczyna.:-)
Jacek_i_Jagoda
biedna d0brusia :-(
u nas gorzej,chyba zapalenie oskrzeli ,kaszle strasznie,goraczka dalej sie trzyma, na 16.30 do lekarza...
Fatalnie pewnie antybiotyk będzie konieczny. U nas rok temu długo był kaszel tak ze 2 tygonie ale doktor przetrzymała nas i obeszło sie bez antybiotyku. Tyle że nie było gorączki.
dostalismy antybiotyk, mialam dac jeden od razu, drugi przed snem, takie podwojne uderzenie na dzis,a potem juz normalnie co 8h. poczatki zapalenia klatki piersiowej,ale pluca jeszcze ok. biedna tak sie meczy z tym kaszlem. wlasnie zwymiotowala... oby ten antybiotyk szybko zadzialal, bo ta goraczka ja wykonczy...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Banana zdrowia dla Was!!! mam nadzieje , ze jutro bedzie lepiej , bo nie ma nic gorszego niż chore dzieciątko
agrafka80
banana współczuję, wiem jaki to stres dla ciebie.
Jaki antybiotyk dostaliście ?
Mam nadzieję, że szybko pomoże...
Jaki antybiotyk dostaliście ?
Mam nadzieję, że szybko pomoże...
reklama
BANANA zdrówka dla Amelki, teraz powinno być już tylko lepiej
Powiem wam, że mój Igor dalej kaszle tak rano mokro, wieczorem sucho no i ma katar, ale stwierdziłam że skoro lekarka powiedziała że nic mu nie jest
to siedzimy na zewnątrz i spacerujemy, a raczej szalejemy
i mam tylko nadzieje że mu się nie pogorszy.

Powiem wam, że mój Igor dalej kaszle tak rano mokro, wieczorem sucho no i ma katar, ale stwierdziłam że skoro lekarka powiedziała że nic mu nie jest

Podziel się: