reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

mamaJulii Antek w sumie teraz nawet po 2 tygodniach od czasu zakończenia chorowania potrafi zakaszleć mokro- zazwyczaj jak szaleje , ale jest już okazem zdrowia ;-)
banana jak noc?

reklama
mala duzo wymiotowala sluzem, bo nic oprocz szkl - dwoch mleka dziennie nie je.goraczka bez zmian , miedzy 37,5 - 39.3.gardlo musi ja bardzo bolec, bo placze. i na dodateek ja wstalam z goraczka 38.5:eek:

Ale antybiotyku nie zwróciła? Wczorajsze dwie dawki przyjeła?
Jeśli tak jutro powinna być poprawa. Jeśli to tylko bakteria i trafiony antybiotyk. Amo. ma dość szerokie szerokie spektrum, powinno zadziałać.
Daj Boziu zdrówko maleńkiej.

nie,atybiotyku nie. raz zwrocila ibuprofen zaraz po podaniu wiec dalam jeszcze raz.
dziekujemy, jacku i wam dziewczyny.
katrenki pisala na fb,ze jej amelka tez chora....

banana zdrowia dla małej i dla ciebie.
Alicja akurat tego antybiotyku nie brała, ale po 2-3 dniach powinnach widziec jakas poprawe. Strasznie ja meczy, biedna. No i ty tez pewnie wykonczona jestes...

reklama
faktycznie :-) ja lekarzem nie jestem ,ale zawsze sie mnie pyta czy jestem uczulona na penicyline,wiec tak skojarzylam.amoxycylina to chyba najbardziej popularny antybiotyk w uk, przynajmniej ja go zawsze dostaje, tylko 2 razy mialam inny

Do góry