reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Marcel ten tran tez bierze normalnie po całej łyzeczce juz od poprzedniego wrzesnia. Co do trwałosci to hmmm tak "starego" i przechowywanego jak u Dziunki to bym wywaliła. Ale u nas trzymany w lodówce i podawany po 1 łyzeczce wystarcza na +/- 2 m-ce i bierze go Marcel do konca. Na nic nie narzeka i ja nie wyłapuje różnic.

reklama
mamajulii, masz jakies sposoby na te kanapki? bo ja uwielbiam i chcialam twoim przykladem zaaplikowac malej. wziela chetnie,a ona zawsze zaczyna od zlizywania masla i po pierwszym liznieciu oddala mi ja ze skrzywiona mina :baffled:

BANANA wiesz ja kroję taką małą kosteczkę na raz do buzi i czosnek nie wyciskam tylko siekam w malutka kosteczkę i solę i daje picie w kubku od razu bo tez jęczą że piecze, ale ich wtedy zagaduje i nawet nie wiadomo kiedy kromka połknięta.:-p

Kurde a u nas Julia zasmarkana i teraz tylko czekać kiedy złapie Igora i mnie. Kurde a mysłałam że jakoś to będzie a zaczyna się jak zwykle.

Martyna dzielnie pomaszerowała do przedszkola! tylko kurde coś ją uczuliło i nie mam pojęcia co? ma na nóżkach i rączkach takie drobne krosteczki, jak kaszka
kiedyś uczulał ją winogron, ale później jadła i było ok. mógłby ją uczulać znów ? bo w piątek sporo go pojadła i od piątku ma te krostki
druga opcja to proszek do prania - zmieniłam proszek na te kapsułki piorące ariel , ale w sumie ja nigdy nie używam tego samego proszku
trzecia opcja to kupiłam jej piżamkę taką welurową z tesco i założyłam jej nie wypraną wcześniej (ale nigdy nowych rzeczy nie piorę przed założeniem)
kurde nie wiem co to może być. na razie daje jej wapno, ale jak nie pomoże to muszę iść z nią do lekarza! do dziś jej to nie swędziało, ale dziś trochę się drapała
dałabym jej zyrtec ale mi się dziad skończył. ciekawe czy dziś jest jakiś pediatra. jadę później na ekg to się dowiem co za lekarz dziś przyjmuje!

gawit moze sie w nocy troche spociła dlatego ja zaczelo swedziec. Uczulic moze wszystko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziś koło 14:40 dostałam tel. z przedszkola Goni, że ma gorączkę, rzyga...na sygnale poleciałam po nią, leciała przez ręce, zwymiotowała na mnie, gorączka 39, po nurofenie, po 2 rzygankach dziecko już zdrowe, gadatliwe, a ja dętka... pożera właśnie nutellę:szok::szok:

reklama
Do góry