reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Żeby było wam łatwiej

gaga

uzależniona
Witam ja jestem co prawda lipcowo - sierpniowa, ale pamiętam jak to jest na półmetku, mam nadzieję że moja stronka wam pomoże choć trochę. Co prawda cały czas powstaja na niej nowe wątki i uzupełnienia ale już tam troszkę jest zresztą same zobaczcie. jak macie jakieś sugestie to piszcie.

adres stronki
http://pysiaki.mine.nu/

reklama

żabka2

Aktywna w BB
Witaj Gago fajna stronka widać jak wiele dla was znaczy wasz związek i rodzinka To bardzo miłe :laugh: :laugh:
Ale nie za bardzo rozumiem dlaczego nazwałaś ten wątek żeby nam było łatwiej??

gaga

uzależniona
Już mówię dlaczego :) Pamiętam jak sama szukałam czegokolwiek na temat wózków, brakowało mi takiej tabeli i strasznie dużo czasu spędziłąm żeby znaleźć chociażby wagę wózka tysiące stronek i artykułów myślę że zebranie tego w tabeli ułatwia sprawę w najbliższym czasie załączę też linki do stronek wózków. Kalendarz ciąży też każdy mówił co innego a ja starałam się to zrobić na podstawie naprawdę dobrej książki, z wyprawką tez miałam problem. Myślę że taka stronka zebrała te najważniejsze i najciekawsze informacje i nie trzeba spędzić wielu godzin na szperaniu po internecie. Dlateo pomyślałam że będzie wam łatwiej. pozdrawiam

żabka2

Aktywna w BB
Przyznaje że zebranie tych wiadomości ułatwi sprawę Wiesz może dlatego że mi jeszcze tak daleko do rozwiązania to nie pomyślałam jeszcze o tym że z wyborem wózków lub wyprawki moga być takie kłopoty :mad: Ja natrazie żyje tylko tym czy malutki mnie dzisiaj kopnie czy nie ;D ;D Więc nie przejmuj się moją opinią ja jestem teraz jak zahipnotyzowana moim maluszkiem ;D ;D

gaga

uzależniona
oj doskonale cie rozumiem i wierz mi to nie przechodzi:) a dochodzi własnie szukanie mnóstwa rzeczy. pamiętam jak mnie krew zalewała i nie mogłam wybrać wózka było tysiące opinii każda inna i w końcu zaczęłam je zbierać do kupy i coś z tego wyszło. Tak na przyszłość polecam wózeczki Tako :) Już nie mówiąc o tym że każdy co do wyprawki ma inny pomysł, oj to dopiero jest wyzwanie:) zresztą sama zobaczysz, na razie nic się nie przejmuj jeszcze sporo czasu przed Tobą chociaż zleci pewnie tak jak mi. No to rośnijcie zdrowo:)

gaga

uzależniona
no hej
dokłądnie nie pamiętam:) ale są tylko dwa sposoby któryś musi być dobry:)
na tej stronce gdzie masz ten obrazek klikasz sobie na nim prawym i dajesz właściwości i z kopijujesz link tego obrazka, następnie wklejasz go tak jak suwaczek dodajac

jeśli się nie da to musisz zapisać ten obrazek gdzieś na dysku a potem za pomocą stronki http://www.imageshack.us/
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka
i ten adresik kopijusz i wlkejasz jak suwaczek też w nawiasach

któryś ze sposobów musi działać:) powodzonka

reklama
Do góry