reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Witam Katjaa!!!!!!!Im nas wiecej tym lepiej!!!:)masz termin dzien po mnie:):)ciekiawe która bedzie pierwsza!!!:)

z opóźnieniem jak zwykle  ;) witam serdecznie nowe mamusie  :) Katjuu gratuluje potrójnego szczęścia...niesamowite!!! :)  :)

Katjaa witamy serdecznie i powiedz czy ja dobrze idze ze masz potrojne szczescie w brzuszki i juz jedna starsza corcie ktora ma tak samo na imie jak ja??? Gratuluje!!!!

KATJAA GRATULUJE TEGO POTROJNEGO SZCZESCIA Z CALEGO SERDUCHA JA TYLKO RAZ W ZYCIU WIZIAŁAM TROJACZKI TO BYŁY 3 DZIEWCZYNKI JEDNOJAJOWE OCZU NIE MOGLAM ODERWAC MOZECIE TO SOBIE WYOBRAZIC COS WSPANIALEGO.POZA TYM WITAM NOWE MAMUSIE MUSZE TO WSZYSTKO NADROBIC ALE MAM OSTATNIO PROBLEMY Z NETEM I DLATEGO BYWAM ZADKO.POZDROWIONKA AHA U NAS OK MALY ROZPYCHA SIE NA WSZYSTKIE STRONY I NIE DAJE MI W NOCY SPAC CIEKAWE VCZY JAK SIE UR TEZ BEDZIE Z NIEGO TAKI NOCNY MAREK

jak zawsze spóżniona ale witam wszystkie nowe mamusie, które do nas dołączyły
katjaa i gratulacje dla ciebie

reklama
Cześć , bardzo bym chciała dołączyć do Waszej lity Lipcówek!Mam termin na 27 lipca 2006 nasz synuś będzie miał na imię DAWID

Do góry