reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Witaj Ileczko.

Nie widac Twojego suwaczka, ponieważ nie ten adres wstawiłaś w podpisie. Po całej procedurze tworzenia suwaczka pojawiły Ci się trzy kratki z różnymi adresami, by suwaczek był widoczny na forach musisz skopiowac, i wkleic w podpis cały adres ten, który zaczyna się na [URL=http:/ itd.
Napewno zadziała.

Pozdrawiam

reklama
Witaj Ileczko!!
Gratuluje córeczki! Jest jak narazie jedyna, bo tu same chłopaki póki co:)

Ileczko gratuluję córci i ... wstawienia suwaczka :laugh: Mogę sobie tylko wyobrazić jak Twój mąż czuł się po USG bo my też się strasznie nastawiliśmy już na chłopca (intuicja) i będę równie jak Twój mąż zaskoczona, gdyby się okazało, że będzie dziewczynka :laugh:

ILECZKO GRATULACJE JAK PORODZA SIE SAME CHŁOPAKI TO TWOJA CORCIA BEDZIAE MIAŁA W CZYM PRZEBIERAC SZCZESCIARA Z NIEJ.POZDROWIONKA

Wlasnie Ileczko, mozesz czuc sie wyjatkowa mamusia w naszym gronie! Co prawda ja jeszcze nie wiem do kogo dolacze ale jutro sie okaze!!! Pozdrawiam Ileczko i gratuluje corci!!!

A ja się cieszę, że znalazłam tu ciężarówkę, z którą (całkiem możliwe), że spotkamy sie w tym samym szpitalu w tym samym terminie :)
Anna.U - trzymajmy sie razem, będzie nam łatwiej :) Pozdrawiam serdecznie;)))

reklama
Musimy się trzymać Elips damy radę :laugh: We dwie trochę będzie nam raźniej :) Fajnie że się spotkałyśmy na bb a jeszcze fajniej będzie jak spotkamy się w szpitalu :).Cieszę się bardzo.
Pozdrawiam

Do góry