• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

reklama
Szlag mnie trafia:wściekła/y: :wściekła/y: moja waga stoi w miejscu, przeszłam na dietę, od miesiaca codziennie jezdze po 1,5 godz na rowerze a tu nic i nic:-( :-( juz sama nie wiem czy sa jakies sposoby na mnie zebym schudła:wściekła/y:

ja sie też załamałam i znowu jem kolację.
Skoro jadłam i nie tyłam, a przestałam jeść i zaczęłam tyć, to nie widzę sensu się katować.
Tyle, że kolacja skromna.
Czekam na wysyp warzyw i owoców. Mam nadzieję (ja ta druga głupia), że one coś poradzą.
A jak nie, to jak skończę karmić przejde 10 dniową dietę nabiałową. Ona mijakoś pomaga.

A próbowałyście już tą dietę z zupą kapuścianą na początek a później punkty to robi swoje:yes:ja zamierzam ugotować sobie w poniedziałek.No ale to nie dla karmiących.

Oparta na zupie z białej kapusty niektórzy nazywają ją kwaśniewskiego:-)A do zupki to jeden dzień owocki jeden warzywka jeden mięsko itd.Nie znasz????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry