Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Barszczyk - bylebyśmy się gdzieś na zastalowskim autkami nie spotkały;-)
hihihi :-) a tak na poważanie to pamiętaj że na zakupy też się chodzi ;-) Bo jak juz się przyzwyczaisz że możesz autkiem jeździć To i do marche będziesz jeździć
Mysz raczej mi to nie grozi. Odkąd zrobili ten zakaz skrętu w lewo przy wyjeździe z parkingu przy marche to się nie opłaca bo trzeba za daleko jeździć, krążyć itp. Mój mąż potrafił jechać do marche a teraz woli iść piechotą ;-);-)
Hej
Pluszaczek podaj termin - ale widzę że my tutaj szpital mały z tym przeziębieniem mamy
Więc życzę wszystkim zakatarzonym szybkiego powrotu do zdrowia:-)
A my byliśmy wczoraj na basenie w świebodzinie - i jestem super zadowolona
w szatniach rodzinnych nawet przewijak jest, woda ciepła - oczywiście co jakiś czas trzeba było iść do jacuzzi ale było super i cena przystępna bo 7 złoty za godzinę
Barszczyku,ale Wam zazdroszcze... Jakbym miala czym jechac,to tez bym sie z checia tam wybrala,bo cena serio bardzo przystepna. :-) A Maluszki za darmo,czy jak? ;-)
no pewnie że za darmo
za 4 dorosłe osoby zapłaciliśmy 28 złoty za godzinkę czasu
we Władysławowie za 2 zapłaciliśmy 32 złote i nie było nawet przewijaka