Minesota
Fan(ka)
Hej mój M kiedyś miał takie :-) ale w sumie urosly duuuuże a kwiatków niet :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej mój M kiedyś miał takie :-) ale w sumie urosly duuuuże a kwiatków niet :-(
to tak po krotce o mnie
Przyjaciolka zaprosila mnie na ten watek ale jestem z bylego woj.gorzowskiego i nie wiem czy przyjmiecie mnie do tego grona??
pozdrawiam moze nie goraco bo zar to sie leje z nieba;-) buziaki
Czesc Dziewczyny..:-) od stycznia jestem stala bywalczynia watku "Starajace sie".. staram sie o Dzidziusia juz 4 cykl.. narazie nic.. ale nie trace nadzieito tak po krotce o mnie
Przyjaciolka zaprosila mnie na ten watek ale jestem z bylego woj.gorzowskiego i nie wiem czy przyjmiecie mnie do tego grona??
pozdrawiam moze nie goraco bo zar to sie leje z nieba;-) buziaki
Wchodzę na BB,a tu taaaaaaaaka niespodzianka!

Iwonka,to jest ta Kochana Ciocia,której fotki wstawiłam dziś na zamkniętym.
Tak tak,to ta sama,u której z Zuzią byłyśmy ostatnio ciuchcią - w Rzepinie. 

To co, ciocia Zuzi też na zamknięty pomyka?? 
Oczywiście taki mały żarcik, ja bez mojej córci umieram, nieodcięta pępowinka
Starajcie się, starajcie, to takie przyjemne
a jak się uda to jeszcze przyjemniej. A teraz lato, wyjazdy, romantyczne wieczory, pewnie się uda;-)
I następnym razem jadę z Agutką do ciebie na wycieczkę bo moja Weronika pociągiem jeszcze nie miała okazji jechać;-)
Gratulacje postępku dla Malutkiej! Ojjj,teraz to się dopiero zacznie! :-)
),że jest bezpiecznym użytkownikiem BB i można Ją bez problemu dodać do zamkniętego wątku.
O ile reszta Dziewczyn również wyrazi zgodę. ;-) 
Jeszcze tylko zgoda tej Cipulki i jedziemy.
Jeśli tylko będzie miała jakiś w miarę ogarnięty dzień po 12godzinnej pracy,Bidulka... :-(
Chociaż,kurde,ja się nie starałam,ale to nie znaczy,że się na rzeczy nie znam.

TAAAAAAK mi milutko ze zostala cieplutko przyjeta
Dziękuję slicznie pięęęknie Dziewczyny;****** no wsio Agusia juz wypaplala hehe wiec ja juz nic nie dodam bo juz nawet wizualnie tez mnie poznalyscie;-) Agaaa Ty lobuzie
a fluidki hmmmm bede lapac rekoma nogami i wlosami..
;-)
Coreczke na przechowanie moge wziac WerEla byloby sympatycznie.. jak ja sie wychasalam ostatnio z Zuzanka nad jeziorkiem o jaaa to byl czad!! super;d wiec jakby co zapraszam mamusie.. tyle ze jak sie napatrze na te sliczne Ksiezniczki to mi sie smutno robi.. wiecie czemu..
Ja 8 pracuję i mam dość
Cztery kawy dzisiaj wypiłam i szaleję dzisiaj. Tylko jak ja jutro do pracy wstanę
Jak zwykle budzik zadzwoni o 5 a ja tyłkiem się do niego odwrócę
Kiedyś się na mnie obrazi