reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

Eluś,to ja Cię poproszę tu do mnie,bo mam kilka rzeczy do poprasowania. :cool2: :-D A tak mi się nie chce doprowadzić żelazka :-p do maxymalnego rozgrzania,że szok! :zawstydzona/y: ;-)

Iwonko,sama jesteś peplą Tyyyy Tyyyy Tyyy jedna,no! :wściekła/y: :-p :laugh2: :-D

reklama
Nimrodel - dopiero doczytałam :-D Moje też dziś to zrobiło z brzuszka na plecki :-D szok :-D

Iwonka - hihihi załatw sobie tą ciażę w tym cyklu to i lutóweczką zostaniesz:-D

Pozdrawiam :-)

Elaaa ja pracuje w restauracji na zmiany wiec nawet nocki nie sa mi obce:baffled: ale to kwestia przyzwyczajenia:tak: a budzika to Ty tak nie traktuj bo pewnego ranka zamilknie na zawsze:-p:-)
Agus no ja peplaaa nie widzialas, kazdy o tym wie:-p:laugh2:

rozkrecilyscie bo ja przyszlam;-):-p a chcialabym w tym cyklu ale jutro owulka a mojego mezczyzny nie ma :-( ahh

Ja apeluję: nie awanturujemy się tutaj:-D Ja rozumiem że koleżanki i że od 5 lat, ale bez kłutni proszę, hihi;-)
Fajnie, fajnie, robi się coraz weselej:tak: Ale ja mam problem, bo rozdwoić się muszę, żeby jakoś was przeczytać, a w łazience światło się pali, a ja przy laptopie siedzę:-D
Aż mi smutno teraz, bo mam umowę na internet tylko do końca czerwca:-( Ja nie wiem jak wy sobie beze mnie poradzicie, to jest straszne:cool2:

Uciekam dziewczynki, dobranoc:-)

Mysza ty chyba sobie żartujesz, ze Miki już się obrócił:szok: Zdolne masz dziecko:tak:

Kurcze dziewczyny rozkręciłyście się:-D

Też to zauważyłam! :laugh2: Chyba nigdy tylu postów w ciągu jednego dnia tu nie widziałam,a siedzę tutaj już sporo czasu. :szok: :laugh2: :tak:

Ale co ja chciałam napisać,hm... :confused:

Aaaa!

WerEla,ja Ci powiem tak,że budzik NIGDY się na Ciebie nie obrazi. :-p On jest najwierniejszym facetem,jakiego tylko mogłaś spotkać w życiu... :-p Więc bez obaw - jutro spodziewaj się kolejnej MILUTKIEJ :-p pobudeczki. :-D

Iwuś,nie dołkuj się na widok dzieci,tylko czerp z nich,jak najwięcej! :tak: Zarazisz się,zobaczysz! :-) Mamy tu 4 Ciężaróweczki,które na pewno podeślą Ci ogrom fluidków! :tak: :tak: :tak:

reklama
rozkrecilyscie bo ja przyszlam;-):-p a chcialabym w tym cyklu ale jutro owulka a mojego mezczyzny nie ma :-( ahh

Jaka skromnisia! No wiecie co? :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

:-p :-p :-p

Już ja Ci powiedziałam na GG,że może jakoś Ci załatwię kogoś,kto ma zamiast piasku w jajkach (jak Twój R. :-D :-p :laugh2:),to co trzeba :-p i kto robi śliczne dzieci. :-D Tzn. jedno zrobił śliczne,bo więcej raczej nie ma. :-p

Eluś,dobrej nocki! :-)

Do góry