reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
O nie!!! Takie nocne pogaduchy na temat wyprawki beze mnie?;-);-);-)

Ja się opierałam na liście złożonej przez doświadczone mamy, jaka została sporządzona na sierpniówkach i prawie wypełniłam ją w 100%. Podobnie z torbą do szpitala, ale po otrzymaniu listy ze szkoły rodzenia okazuje się, że połowę z tej torby mogę wypakować, bo zapewnia szpital:) więc jeśli o to chodzi najlepiej zorientować się w szpitalu czego wymagają...
Nie ma na tej liście ceratek na łóżka, jak to jest Mysza? są w szpitalu? czy powinnam jednak mieć? I chyba też wezmę swoje ubranka dla małej... oczywiście zaopatrzyłam się też w majty i podkłady poporodowe, to też chyba wezmę jak już mam... bo co później zrobię z takimi wielkimi pieluchami??:szok:

Jak Wam się podoba ochłodzenie??

Ja miałam miły poranek - wpadł w przejeździe przez ZG kolega, którego widzę dwa razy do roku:) z tej okazji pozwoliłam sobie na dużą mrożoną kawę, teraz poprawiłam szklanką coli; mam nadzieję, że Olka mi wybaczy:)

czesc, mnie pogoda odpowiada, mimo, ze uwielbiam, jak jest gorąco. tyle, ze brzuszek zrobil sie ogromny, a sporo mam jeszcze zalatwiania (sama sobie wymyslam, bo mi sie nie chce siedziec w domu, wole byc w ruchu) i jak jest chlodniej, to jakos tak latwiej...

pytanie, wiecie moze, czy w ktoryms z supermarketow nie ma promocji na pampersy?

Hej
NIe mam pojęcia - ale na pierwsze dni polecam 1-2 Huggies :-)

Co do ceratek - nie ma... U nas w szpitalu :-)

A podkłady zostaw sobie na pierwsze dni w domku

Bo masz jeszcze okres połogu ... I wtedy się przydadzą
Co do ubranek - to zalezy - ja bym korzystała w pierwszych dniach ze szpitalnych - chyba że bierzesz też pampersy :-)

Czekaj Sylwia a Ty nie rodzisz w Nowej Soli? czy tez w Sulechowie?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
ktoras mila tutaj liste wyprawkowa wrzucic?? :D ale bedzie szal z ta wyprawka ale mam jeszcze tyllleee czasu:) zdaze przygotowac idealną:)
a wczoraj kupilismy lozeczko...duuzo za wczesnie..ale trafila sie taka okazja za 250zl z dwoma kompletami poszewek poscieli i materacem ze musielismy wziac---a takie sliczne!! tylko ten materacyk chyba troche za mieekki ..ponoc twardy mocno powinien byc.moj facet wyjechal do roboty wroci w piatek...ciezko samej:(:(

Do góry