reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielona Góra i okolice

no na wszego malego to trudno maly mowic :)
obstawiam, ze moj synek, to trzy miesiace moze w kolysce pospi... ale lozeczko i materaz juz wybrane, trzeba tylko zamowic... czas jeszcze jest :)

reklama
a jakos nie... lozeczko mialam wybrane zanim jeszcze pomyslalam o ciaży :) korzystam z dośwadczen starszej siostry, matki dwóch dziewczynek :)
a tak miedzy nami, to moge postawic grube pieniadze, ze synek i tak nie bedzie spal w lozeczku.... przynajmniej jak dlugo bede go karmic piersią :)

heh ja chcialabym miec przepis na idealna praktyczna wyprawke bo tak mi kazdy maci w glowie .....jakbym mila zabrac to wszytsko co mi mowia i co pisza w gazetach to chyba 4 walizy bym musila zapakowac
przeciez powinny byc najwzniejsze rzeczy...sek w tym ze nie wiem co jest najwazniejsze....

heh ja chcialabym miec przepis na idealna praktyczna wyprawke bo tak mi kazdy maci w glowie .....jakbym mila zabrac to wszytsko co mi mowia i co pisza w gazetach to chyba 4 walizy bym musila zapakowac
przeciez powinny byc najwzniejsze rzeczy...sek w tym ze nie wiem co jest najwazniejsze....
a mowisz o tym, co powinnasz zabrac do szpitala? tego nie ma znowu az tak duzo. jutro moge wrzucic liste, jaka podali nam na szkole rodzenia.

Dla dziecka - ubranka - i nie dużo - bo szybko wyrasta :-) i jak mi Tu dziewczyny pisały raz dwa razy dziecko coś założy i wyrasta :-D

A do szpitala - zależy kiedy pójdziecie :-D Bo jak spędzicie chwilę na patologii - to więcej rzeczy jest potrzebnych :-)
I jakby co - bioerzcie do porodu szpitalne koszule :-)

ja wychodze z zalozenia, ze najwazniejszy jest aparat fotograficzny... cala reszte daja w szpitalu, albo mozna dowiezc po fakcie :)

reklama
koszule szpitalne i to koniecznie, bo jak sie zużywa mniej więcej trzy na dzień, to z własnymi czlowiek by nie wyrobil z praniem i suszeniem. Mysza, masz swieta racje :)

Do góry