reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielona Góra i okolice

to ja pisze... jest bosko, bo pada deszcz i jest o 10 stopni mniej niz wczoraj. siedze sobie na bb i wcinam czekoladę. jak juz posiedze i pojem do jade do bobasa... dzisiaj zaczynam 9 mc i trzeba sie wybrac na male zakupy (albo chociaz rekonesans zrobic) :)

reklama
Dori,smacznego! :-) A możesz się zorientować w Bobasie,czy są pościelki w auta? :-p I jak tak,to ile kosztują. ;-) Będę meeeeeeega wdzięczna! :tak: :tak: :tak:

zobacze, zobacze, tak mi sie te twoje auta wbily w pamiec, ze jak gdzies widze ten wzor to ogladam. w rossmanie widzialam majtusie w auta gdyby cie to interesowalo

Dori - gratuluję rozpoczęcia 9 miesiąca:-D:-D:-D jeszcze 2 tyg. i możesz rodzić:)
A dużo zostało Ci jeszcze kompletowania wyprawki??
Ja wczoraj byłam w ABC na Osadniczej i jestem pod wrażeniem! Tak miła obsługa - wszystko wytłumaczyli, oprowadzili, dali katalogi, kazali się zastanowić, po prostu super! Tyle, że dużo czasu na zastanawianie się już nie ma, bo jeśli nie mają na stanie, to ok. 3 tyg. się czeka na realizację zamówień np. na komodę.
No i ceny wszystkiego bardzo przystępne; do tej pory zdecydowaną większość rzeczy zamawiałam w necie, a tam wszystko porównywalne, albo niższe... fajnie, na pewno tam wrócę;)

U nas wyprawka na finiszu, wczoraj przyjechało łóżeczko:) już złożone i czeka na małą lokatorkę;)

Nimrodel - odpoczywaj! i róbcie ładne zdjęcia!

Weekendowe pozdrowienia dziewczyny!

Hihihi,zobaczcie,czego ostatnio dorobiła się Moja Zuziulka. :-D :-D :-D

dsc00225pj7.jpg

dsc00228qq5.jpg

jestem po długiej przerwie ;)

przepraszam że mnie nie było :cool2: sprawy rodzinne :-(

w parku tysiąclecia

a tak jeżdźę z mamą rowerkiem i Igorem

jesli chodzi o wyprawke, to teoretycznie wszystko juz mam, tylko, ze nie w domu :)
wlasnie sobie uswiadomilam, ze chociaz kolyske moglabym juz przygotowac, bo faktycznie w kazdej chwili moge urodzic... czyli jutro rano projekt kolyska :)

a do ABC sie przejade, i do Ono, bo jeszcze tam nie bylam. ale to bardziej z ciekawosci niz z konieczkosci.

reklama
Do góry