reklama

Zielona Góra i okolice

Hej
Kasia - podejrzewam że mama probuje Ciebie zmobilizować do pójścia do pracy :-) Nip jest potrzebny do rozliczenia się przy Picie :-)

Nie sądze żeby do becikowego było potrzebne - choć nie pamietam - musiałabyś popatrzeć na stronkę urzędu miasta :-)

Ale wydaje mi się że tylko pesel potrzebny :-)

reklama
mama do pojscia do pracy....oooo....ja jeszcze nigdy w zyciunie pracowalam:P takie mialam plany na wakacyjny zarobek ---ale niestety wpadlam:D:) i nici:P wiec najblzsza praca bedzie zajmowanie sie domeem (bo ten sie robi) i dzieckiem:) a mamusia to najchetniej kazalaby mi lezec caly czas:)

a ja wreszcie przytylam kilogram, ale to chyba sama woda. i to w lewej nodze tylko mi ta woda siedzi :)
dobrze, ze jutro ma sie troche ochlodzic, bo te upaly sa męczace (jesli trzeba wyjsc z domu, bo w domciu fajnie, chlodno).
a co sie u was dzieje? (zaloze sie, ze siedzicie na "tajnym" wątku)

kupilam takie specjalne pudeleczko, odciska sie raczki albo nozki (albo jedno i drugie) pisze imie i nazwisko... bedzie jak znalazl na osiemnaste urodziny :)

A kiedy będziesz miała ten odlew - w sumie ciekawi mnie jak będzie wyglądać :-)

Ja w sumie Miśkołakowi dużo zdjęć robię :-D sobie poogląda :-D Jak będzie starszy :-)

odlew zamierzam robic za tydzien,moze dwa, mam nadzieje, ze wyjdzie ladnie... no i ze do tego czasu nie urodze :) dzisiaj koncze osmy miesiac, wiec teoretycznie wszystko sie juz moze zdarzyć :) w kazdym razie zestaw do robienia odlewu lezy na półce i rzuca sie w oczy
wrzuce fotki jak juz go zrobie

reklama
Ja w sumie Miśkołakowi dużo zdjęć robię :-D sobie poogląda :-D Jak będzie starszy :-)

Eeee, z reguły to Rodzice te fotki oglądają i wspominają, jakie to dziecko było śliczne no i nie pyskowało:-D

A pusto się zrobiło bo wakacje w końcu - ja też znikam na tydzień. Piszcie żebym miała co czytać jak wrócę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry