reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

Witaj Pluszaczku - cóż za pytanie - no jasne że mozesz :-D:-D:-D
Pluszaczku mój za to miał się urodzić 22 maja a urodził się 24 kwietnia ;-)
a wszystkie Piotrki to fajne chłopaki - hi hi hi ;-)

A z jakiej części Zielonej Gory jestes ??

reklama
dzieki za tak milutkie przywitanie :)

jesteśmy z zielonej z okolic szpitala, dokładnie z ul. Władysława, a wy?
a mam jeszcze takie pytanko, któe mleczko z 2 podajecie dzieciaczkom? i czy może ktoś wie jaka jest różńica pomiedzy bebiko a bebilonem??

miłego wieczoru

a jeszcze taki mały forumowy toaśck za 4 miesiące mojego synka, Piotruś dziś o godzinie 0:10 skończył 4 miesiące :)

O zesz kurde. :-p :szok:
W koncu ktos z moich okolic,hm... :szok: :tak:

Pluszaczku,witaMY. :tak: :-)
Co do mleczka,to ja podaje Zuzi Bebiko. Z tego,co wiem rozni sie ono od Bebilona wylacznie smakiem. ;-) Te drugie jest podobno baaaaaaaaardzo slodkie. ;-)

A tak w ogole,to chcialabym sie pochwalic,ze ...

MOJA CORECZKA ZACZELA DZIS CHODZIC NA CALEGO!!! :-D :-D :-D :-D :-D

agutkaZG - gratulacje dla Twojej córeczki, dzilna panna :)

oprócz pytanko o mleczko chciałam Was jeszcze zapytać, czy wiecie może, czy tu u nas w Zielonej lub okolicy jest basen na który można chodzić z maleństwami?

Dzieki dziewczyny! :-D Mowie Wam - mam taka Torpedke w domku,ze :szok: ! :-D Hahaha,sie rozbrykala Moja Pannica. :-D I przegonila swoj roczek,hurrra! :-D :tak:

Pluszaczku,jest calkiem niedaleko Nas taki basen - na Osiedlowej czy tam Chmielnej... W tej saunie Gregor. ;-) Ale,jak dla mnie - drozyzna. :zawstydzona/y: :-(

Zajęcia w basenie dla niemowląt:
Zajęcia jednorazowe 25 zł
4 zajęcia 90 zł

Fitness Club i Sauna Gregor - Zielona Góra

Napisz cos wiecej o sobie. ;-) Ciekawe,czy znamy sie,chociazby z widzenia. :cool2:

OGROMNE GRATULACJE DLA ZUZI !!!!!!!!!!!!!!!
pluszaczku ja tez podaje bebiko (na razie karmie w sposob mieszany :tak:)wcześniej był bebillon ale Piotrusiowi nie smakował :no:
a co do basenu to sauna gregor tak jak mowila Agutka a nam pan doktor polecał basen w swiebodzinie :-Da ja przed slubem mieszkalam na Lwowskiej wiec calkiem niedaleko was :happy2:

aha i poznalam dzisiaj mysze :-D:-D w koncu spotkalysmy sie na spacerku :-D:-D ma juz calkiem fajny brzuszek :-D:-D

Hej
Barszczyk - Udało nam się poprostu wpaść na siebie :-D najważeniejsze że się rozpoznałyśmy i dzięki za spacerek :-D

No ja się zastanawiałam czy w ciąży iść na basen na wyspiańskiego - trochę się boję - ale może się przemogę - bo to niby dobre na plecy :-)

TO jak próbujemy się gdzieś spotkać ??

Agutka - jak moja chrześnica zaczeła chodzić - to był dla nas szok - akurat też tak przed roczkiem :-D Więc jak już jej pojechałam składać życzenia to szalała poprostu :-D

Pozdrawiam Myyyszaaa

reklama
Barszczyk,dzieki wielgasne! :-D :tak:

Mysza,hahaha,to ciekawe,co Moja Zuzia bedzie wyprawiac na roczku! :szok: :-p :-D
Juz sie nawet nauczyla w czasie chodzenia kucnac po jakas rzecz,wstac i dalej isc. :-D :tak: Moja Zdolniaszka! :-D :happy2:

Jaki dzien na spotkanie Wam pasuje? U mnie odpada niedziela - chyba wiadomo dlaczego. ;-) :-D :tak:

Do góry