• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zielona kupa u dwulatka.

LonelyFarmer

Aktywna w BB
Mamusie syn prawie dwa lata... Dziś zrobił kupę taka ciemnozielona było trochę śluzu i ogólnie dość rzadką i brzydką:/ Możliwe, że to na zęby? Ida mu najprawdopodobniej piątki. Nie widać Żeby go coś bolało. Trochę mnie to zmartwiło:/ oczywiście jak sytuacja się powtórzy idziemy do llkarza

reklama
Mamusie syn prawie dwa lata... Dziś zrobił kupę taka ciemnozielona było trochę śluzu i ogólnie dość rzadką i brzydką:/ Możliwe, że to na zęby? Ida mu najprawdopodobniej piątki. Nie widać Żeby go coś bolało. Trochę mnie to zmartwiło:/ oczywiście jak sytuacja się powtórzy idziemy do llkarza
Jak kupa może być "na zęby"? Kupa jest od tego co się połyka. Albo jedzenie, albo jakieś leki.
A synek nie zjadł czegoś dziwnego? Albo np za dużo żurawiny? Mój robi zieloną kupę po żurawinie. Ale to musi ze szklankę zjeść, co mu się czasami zdarza.

Jak kupa może być "na zęby"? Kupa jest od tego co się połyka. Albo jedzenie, albo jakieś leki.
A synek nie zjadł czegoś dziwnego? Albo np za dużo żurawiny? Mój robi zieloną kupę po żurawinie. Ale to musi ze szklankę zjeść, co mu się czasami zdarza.
dziwnego raczej nie:/ pierwsza była normalna. żurawiny nie jadł na pewno, a zawsze przed wyjściem zęba zdążyło mu się zrobić właśnie takie kupy jak dziś. Lekarstw nie dostaje. Zjadł dziś 3 miseczki rosołu. Dwie z danymi kluskami i jedna z makaronem.... Może to być po rosole?

reklama
Jak dziecko zachowuje się normalnie i ta kupa to jednorwzowy przypadek to ja bym się nie przejmowała. Może faktycznie zjadł coś, nawet jak nie zauważyłaś (w stylu kociej karmy) i mu się źle strawiło.
od rana siedzi z nim dziadek. W południe zrobił kupę i była normalnego koloru ale luźniejsza, tak mi powiedział. Ta zrobił po południu. Narazie była od godziny okolo 18 tylko jedna taka. Gorączki nie ma, nie wymiotuje.... Może i coś zjadł czego nie powinien:/ dziękuję pocieszyła mnie Pani troszkę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry