reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

Czy ma może któraś z Was zbędny wózek, spacerówkę, małą, taką do niani? :)

Proszę o kontakt na priv :)

reklama
witam;)
Po wakacyjnym przeglądzie zakamarków mieszkania mam do sprzedania:
-pieluszki Pampers 4+(9-20 kg) -26 szuk-20zł;
* książki:
-"Była sobie dziewczyna" Iynn Barber -10 zł
-"Okaleczona" Khady - 5zł
-"Kiedyś byłam księżną" Jacqueline Pascarl-Gillespie -20zł
-"Imię róży" Umberto Eco(miękka oprawa) -15 zł
-"Największy dar" Paulo Coelho,Henry Drummond - 13zł
-"Ciężarówką przez 9 miesięcy" poradnik po ciąży i okolicach Kaz Cooke - 25 zł.

kontakt na priv:)

Mam do sprzedania ubranka do chrztu
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075

Cześć!

Dziewczyny, jeżeli któraś z was miałaby niepotrzebną KOMODĘ DREWNIANĄ, to ja chętnie przyjmę lub odkupię :-)
w dalszym ciągu podtrzymuję również chęć zakupienia lub przyjęcia KOŁYSKI DREWNIANEJ :-)
proszę o kontakt na priv.

reklama
Witam :)

Zapraszam!!:)

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Sprzedam ubranka po córci, służyły nam od dnia narodzin do skończenia 8 miesięcy.
Ubranka w stanie dobrym, bawełniane, dużo z nich znanych, cenionych firm.

Sprzedam jako paczka - taka wyprawka dla Maleńkiej Księżniczki.

Zawiera zestaw:
body, pajace dresiki, kompleciki, sukieneczki, czapeczki - kąpielowe oraz spacerowe, skarpetki, rajstopy, kombinezony, 3 sztuki.
Wszystko czego potrzeba od pierwszych dni.

Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv.

Ostatnia edycja:
Do góry