Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Baśka, nad jeziorem Mokrym.:-)
No to dobrze, że może być namiotowo jeśli zajdzie taka konieczność.
Ale będzie super, jak uda nam się spotkać. Oby to wszystko wypaliło.
Heatherku, to i ja się zapisuję razem z małżem i Wojciaszkiem. :-)
Umówiłam się w pracy, że po prostu jadę, chyba, że się wszystko na raz na głowę zwali, to będę kombinować.
Jak rozumiem jest nas trzy rodzinki. Dobrze liczę?
No to faktycznie zjazd...tzn ja się cieszę jak i we trzy rodzinki bedziemy no ale byłoby miło żeby ktoś jeszcze dołączył!!!! Jakieś panny dla naszych menów....chociaż koledzy też!!! A Sumka? kiedyś też Aniasorsha się deklarowała ale przepadła....
Oj dziewczyny ja bym z chęcia sie z wami spotkała, ale połowę urlopu wykorzystałam jeszce w styczniu i zostało mi na styk 2 tygodnie na 1 połowę sierpnia. Ale myślę że prędzej czy póżniej spotkamy się w większym gronie.
Pamietacie kiedyś coś takiego jak "wczasy dla matki z dzieckiem" przydałoby się nam teraz cuś takiego
Basiu, to Heatherek tu najwięcej działa, ale ostatecznie wyjazd miał być od 15 sierpnia do niedzieli, chyba 19 sierpnia. Z tego co pamiętam, to wymagane będzie potwierdzenie przyjazdu, jak się termin trochę zbliży.
Super, jeśli będziecie mogli jechać!:-)
Basia - ale fajnie!!!! Przyda się naszym łobuzom jakaś panna na złagodzenie obyczajów
A wiecie co mi się jeszcze marzy - że Karol zobaczy jak Mati i Wojciach siędzą na nocniku i sam też zapragnie, no chyba że zechciałby zapragnąć jeszcze wcześniej...co prawda to nie na temat - ale skubaniec dobrze wie kiedy robi kupę bo dziś jak go rano spytałąm czy jest kupa to złapał się za pieluchę i powiedział " iśt" ale na nocniku skubaniec nie chce siedzieć...