• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zjazd czerwcówek

Ja na temat zjazdu sie narazie nie wypowiadam bo nie wiem dokladnie na kiedy przypadnie nam urlop...Ale z tego co wiem planowany jest na koniec lipca...Sledze ten watek mimo wszystko bo moze sie zdazyc tak ze uda mi sie wpasc na chwile z butelka wina i garscia lizakow:-D
Bardzo bym chciala Was spotkac:-):tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Baska, Mamoot, Sylwia - wiec jest tak:

Domki w Mikolajkach na sierpien sa wolne, rezerwacji mozna dokonac po 15 maja - co oczywiscie uczynie, jesli tylko dostane Wasza na to zgode.

- Koszt od osoby za nocleg to 32,10 zl. W tym mozliwosc zaparkowania samochodu na terenie Stacji.
- Niestety nie ma na miejscu jedzenia - zrezygnowali z tego, bo bylo zerowe zainteresowanie, wszyscy woleli pojsc na rybke do Mikolajek.
- Domki sa drewniane, 4-osobowe z podzialem na dwie odrebne czesci: salonik, sypialnia, kuchenka z lodowka i el. czajnikiem. Sanitariaty oddzielnie w wolnostojacym domku (prysznice, umywalki i kibelki).
- O namioty bede pytac w maju, bo ta pani, z ktora rozmawialam nie byla pewna. Raczej tak, ale juz na przyklad ceny nie umiala podac.
- Podsylam zdjecia z naszego poprzedniego pobytu (tak, zeby zachecic, bo widoczki naprawde przyjemne).

tak wygladaja domki (wejscie do drugiej czesci identyczne, z drugiej strony domku):
71692553418e98c6med.jpg

a16602b15dc3e32bmed.jpg

a tak wyglada pomost z widokiem na jez. mikolajskie:
8081d04ca77ad298med.jpg

To jak? Moze byc tu, czy szukamy czegos innego? Aha, i termin: przed czy po 15 sierpnia i czy od wieczora, czy od rana (5 czy 4 noclegi)? Pomyslcie - nie pali sie z odpowiedzia, ale zastanowcie sie w wolnej chwili. I moze juz na maila, a nie tu - co?

I oczywiscie jakby ktos jeszcze chcial wypoczac, to czekamy na Szanowna Reszte! :-D

Przypominam, ze po 15 maja mam dzwonic i rezerwowac. Czekam, kochane Kobietki, na konkretne info - kto, z kim i kiedy!! :-D :-D :-D

kurcze bardzo kusząca ta propozycja w Mikołajkach . Ja bym się pisała ale naprawde nie wiem jak to bedzie bo w te lato to pół polski się do nas w wakacje zjezdza :-D ;-)

Głuszek to i tak nieźle jak 5 :) u nas ciężko nawet do tych 5ciu zliczyć :) po prostu ciężko się zgrać
Heatherek ja potwierdzam naszą 3kę, pisać ci jeszcze na maila?

Ja mam nadzieje, ze przebijemy Majowki :-D

Baska, zapisana :-D Dzieki. Nie przesadzajmy z tym mailem ;-) :laugh2:

Stokrotki, to wyrzuc gosci w sierpniu i przyjezdzaj! Bysmy Wam jakies mazurskie stokrotki znalezli do zdjecia :-D :-D :-D

Widzisz Heatherku, ja sie deklarowałam, a ostatnio usłyszałam, że w pracy szykuje się na sierpień niezły zasów (na początku września będą się kończyć dwa duże projekty). :wściekła/y: I obawiam się, że mogę mieć kłopoty z urlopem w tym czasie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Popytam jeszcze u szefostwa, bo to przecież tylko kilka dni.
Jaki termin w końcu ustalamy?

reklama
Mamoot no coś ty!!! nie możesz nam tego zrobić - to chyba jakoś tak wychodzi że tylko jeden dzień urlopu, ale nie mam pewności, Heatherek jak to jest???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry