kachaa28
Fanka BB :)
witam.mam maly problem.moj maluszek skonczyl teraz 5 miesieczy.chcialam zaczac wprowadzac mu gluten ale lekarka kazala mi poczekac do konca 6 miesiaca.maly zjada 5 posilkow dziennie.3 razy butle,raz kaszke ktora troszke zageszczam i podaje mu z lyzeczki i obiadek ze sloiczka 190g,acha no i troszke deserku zjada czasami bo soczki jakos mu nie smakuja i nie chce ich pic.problem polega na tym ze od jakiegos czasu maly nie chce pic tego zleka a jak pije to nie wypija calej butli jak kiedys.od urodzenia dostaje mleko nan ar bo ulewal.i zastanawiam sie czy poprostu nie znudzilo mu sie te mleko.robie mu zawsze 180 ml ale on wypija 120,150 poprostu roznie.nie chce mu tez na chama nic wciskac bo to nie na tym chyba polega.kaszki tez mu robie 150ml ale zje raz cala ale zadko a raz 100zl,120.czy mam sie juz zaczac martwic????i mam jeszcze jedno pytanie odnosnie karmienia po 6 miesiacu i tego glutenu.jakie kaszki,w jakich proporcjach i do czego mam je wprowadzac??jak to robic i jakie podawac reszte posilkow bo jakos nie umiem tego ugrysc.pozdrawiamy:-)