• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zmiany skórne u 2 latka

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 218
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U

użytkownik 218

Gość
Cześć dziewczyny,

Dermatolog umówiony na wtorek. Ale to trwa a zwalczyć zmian skórnych u syna nie mogę... otóż zauważyłam gdzieś od tygodnia chrostki, które zmieniają się w czerwone kropeczki. Kupiłam oliatum do mycia, smarowania, ale niestety nic. Pediatra niewiele pomógł, bo tylko kiwał głową, żeby iść do dermatologa a może i alergolog. Ok zrobiliśmy badania na alergia wyszła tylko na kota. Nie mamy, mamy psa. Co dalej, moze ktos spotkał się z czymś takim?
Zmiany sa wszędzie... twarz, nogi, ręce, brzuch, plecy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Update.

Gdyby ktos poszukiwał podobnego problemu to został on rozwiązany przez dermatologa. Alergia, stąd ta wysypka.

Pediatra twierdził, że alergia na psa, nie nie na psa. Coś z pożywienia i teraz zagadka, bo póki co wyleczone i nie powróciło. Gdyby to byla Alergia na psa by nawrót był. Dziękuję osobom zaangażowanym. 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry