reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

te Dady od 3 kg chyba będą dobre dla dzieci które urodzą się powyżej 3kg ;)
no i baby dream te z rossmana też są ponoć dobre ...

ja nastawiam się że bede kupować dady albo rossmanna , od samego początku , jak będą uczulenia to będę kupowała kolejne już inne ale nie Pampersy ;-)

reklama
Ja na start kupie paczkę pampersów newborn, chce zrobić wieksze zakupy u pewnego sprzedawcy na allegro GR-AN i on właśnie ma takie pampki, więc te zabiorę do szpitala. Chce też zrobić przed porodem zapas, pieluch Dada właśnie ten najmniejszy rozmiar...póżniej jak już Bąbel trochę urośnie wypróbuję pieluszki Toujours te z Lidla...no ale oni niestety takich zupełnie małych nie robią...

Dziewczyny kolejne z serii głupich pytań, ale kompletnie nie mam doświadczenia w tej kwestii :zawstydzona/y: Ile macie cieplejszych ubrań i jakie, bo kompletnie nie wiem jak się za to zabrać :zawstydzona/y: Mam dwa welurowe pajace i jedną grubą bluzę i zastanawiam się czy i co jeszcze powinnam dokupić na wypadek chłodnych dni. Nie ma się co oszukiwać, że ich nie będzie przez całe lato i coś w zanadrzu trzeba mieć, tylko co?

Ja mam sweterek, fajna kudłatą kurteczkę i bluze dresową taka polarkową i mam nadzieje że na start wystarczy, a jak Mati będzie starszy a na dworku chłodniej, to mam kombinezonki :tak:Mam nadzieje że to wystarczy

Ja mam narazie jedną polarową sukieneczkę (nie mogłam się jej oprzeć) i bluzę na guziczki. Welurowych pajacy nie kupuję chyba. Nie wiem czy będę dokupywać cieplejsze ciuszki bo pewnie trochę dostanę po zimowych dzieciach z rodziny

reklama
Do góry