reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

Eva a u mnie na herbatce z hipa jest napisane że od 1tygodnia można stosować.

Ania aneczka ja się nie pocę więc nic nie pomogę w tej kwestii. Kreskę brązową też mam i nie mam zielonego pojęcia kiedy to zejdzie.

Witaminy te co w ciąży brałaś można brac. Bynajmniej na moich wit.(falvit) jest napisane kobiety w ciąąży i karmiące piersią

reklama
Kreskę też mam i z tego co pamiętam, to po pierwszym porodzie ona dosyć długo byla:confused:
co do pocenia, to ja sie nie pocę , więc tu nie pomoge
a co do witamin, to ja łykam to co w ciaży:tak:

Ja podobnie jak dziewczyny. Witaminy biorę te co w ciąży- Femibion z DHA. Kreskę mam i z tego co się orientuję ona zostaje dłużej u tych które karmią piersią. A co do pocenia to ja się pocę w nocy. Czytałam ostatnio że to sparwą hormonów i nic się z tym nie zrobi. Samo przejdzie.

u nas położne przychodzą 6 razy co dla mnie jest trochę niepoważne
bo ja nie potrzebuję położnej prawdę mówiąc bo to moje drugie dziecko i jak mam jakiś problem to sama moge zadzwonić w razie czego
a tu aż 6 razy
żeby to jeszcze przyszła taka którą lubię a tu no cóż...

Aniu, ja w pierwszych 2 tyg pocilam sie masakrycznie!! jesus, to byl kosmos straszliwy... na dzien dzisiejszy, po prawie 2 miesiacach tez, ale coraz rzadziej. Kreske mam do dzis i sie na zapowiada aby sie zmniejszyla.

Ja biore caly czas femibion clasic. W ciazy mialam zalecenie jedna tabletke dziennie, a teraz kazali brac 2 na dobe + wyciag z suszonego buraka bo organizm bardziej oslabiony po ciazy.

reklama
Do góry