reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

no własnie bo tak jak otworzyłam dwójkę to takie grubowate mi się wydały ale jak kupię 3 i otworzę to zobaczę jaka jest różnica między nimi

Ostatnia edycja:
reklama
Mi Mały pampersa tez przesikuje:), ale to 1 wiec ,mysle ze za niskie sa, albo siusiak mu się zawiną do góry:-D. Z dady 2 jestem zadowolona, uzywałam zamiennie z pampersami 1, ale dzis mi sie skończyły wiec przechodze na dade2.

ja z dady 1 nie jestem zadowolona, każda kupa kończyła się na plecach w pampersach 1 nic nie wylatywało. Jesteśmy narazie na pampersach 2. Przy Zuzi używałam dady ale dopiero od 3 rozmiaru i nigdy nic nie przeciekło

A to może u mnie te dada nie trybią bo ja cały czas na 1 chyba czas na 2 przeskoczyć może będzie wtedy lepiej. I faktycznie na te falbanki nie zwracałam uwagi , dzis wywinę, dzięki dziewczyny.

A dzisiaj mam kolejnego doła bo wydaje mi się że maly jakos tak szybciej oddycha, tzn cały brzuszek aż mu się tak rusza razem z rączką jak leży na boku:-( I teraz już sama nie wiem czy cos nie tak czy ja już przewrażliwiona czy może zrobiło się cieplej i mu troszkę duszno...zawsze oddychał tak cichutko że jak zaglądałam jak spał to nie mogłam dobrze zobaczyć czy oddycha a dzis jakos dziwnie...nie ma ani katarku który mógłby mu przeszkadzać....Chyba że go ten brzuszek boli caly czas bo co jakis czas się napina (mimo ze kupka rano by;ła) sama już nie wiem.

dostałam wczoraj od położnej skierowanie na bioderka i M. był dzisiaj zapisać Wojtka. Termin: 02.10.2012:szok::szok::szok: noo przeciez on będzie miał wtedy 3 miesiace a bioderka robi się w 6 tyg:angry::angry::angry: i co teraz?? mam tyle czekac???

reklama
Do góry