reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja mam brzuszek pewnie większy od mamy Oli Maksa i Kruszynki :no:

zaczęąm chodzic w ciążowych spodniach (tych z pasem) w nic się nie mieszczę, co się ze mną dzieje :sorry:

juz nie mogę na siebie patrzeć...

reklama
Mi zostalo to cholerne 5 kg- i co z tego ze nie jem kolacji , nic slodkiego-waga ani nie drgnie w dol- za to jakbym sobie pozwolila to od razu w gore skacze! Jestem zalamana-a najgorszy to ten apetyt-czy on nigdy nie zniknie??? Tez na siebie juz patrzec nie moge! a szlag mnie trafia jak spotykam w autobusie te chudziny dziewczyny z odslonietymi brzuchami- no po prostu depresja na maxa!!!!

A ja nie wiem ile waże, nie wiem ile przytyłam w trakcie ciąży i nie wiem ile muszę zrzucić....:cool: :cool: :cool: i jest mi z tym dobrze. Fakt, przydałoby się pozbyć tłuszczyku...ale nie ma jak, a dołować się wagą nie zamierzam i WAM życzę wytrwałości w rzucaniu (tym, które chcą) kilogramów:-)

a ja mam brzuszek pewnie większy od mamy Oli Maksa i Kruszynki :no:

zaczęąm chodzic w ciążowych spodniach (tych z pasem) w nic się nie mieszczę, co się ze mną dzieje :sorry:

juz nie mogę na siebie patrzeć...
oj nie wierze azik........tak ślicznie wygladasz na tych zdjęciach z sesji ..że wcale nie chce mi się wierzyć co piszesz:tak: :tak: :tak: :tak:
a bierzesz tabletki??......moze to płyny ci sie gromadza......

Ja jem wiele posilkow w ciagu dnia, a kolacje tak okolo 22:zawstydzona/y:
ALe waze 59kg, wiec czuje sie usprawiedliwiona.:-D

Natomiast mozliwe, ze to zasluga nielaczenia bialek i weglowodanow- osobno jem np. kasze czy owoce, a osobno mieso (tylko z salata). Miedzy bialkami i weglowodanami min. 3 godziny przerwy. W praktyce wyglada to tak, ze tak do 17-18 jem praktycznie tylko weglowodany (kasze, owoce, mleko sojowe, itp.), a wieczorem mieso (np. 5 kotletow z indyka albo 3 kotlety z karkowki wieprzowej:-) - ale bez panierki). Ostatnio przeczytalam, ze Malgorzata FOremniak swoja figure zawdziecza wlasnie nielaczeniu bialek i weglowodanow, wiec moze to faktycznie dziala? Mozecie sprobowac:tak:

dla wszystkich odchudzających się duża buźka:tak:

zmartwiłyście mnie z tymi piersiami, bo ja to zawsze skromniutko - A, a teraz takie średnie B:happy2:

u mnie problem raczej odwrotny - przez ten kołowrót to nie mam kiedy jeść, obiad nierzadko o 19, kolację o 22, chuda jestem, że wszystko na mnie wisi:crazy: próbuję jakoś w pracy podtuczyć się ciastkami, ale efekt jest tylko taki, że koledzy się ze mnie śmieją, że tyle jem:crazy:

... ech idę sobie zobić bułkę ze smalcem ....:dull:

mi rosnie głównie brzuch - normalnie wyglądam na ok 5 miesiąc.. .dziwię sie ze mi miejsca nie ustepują (ale to już inna kwestia)...

jestem podłamana, głownie dlatego że nie ma sie w co ubierać ,przez ten brzuch w nic się nie mieszczę...

nie zmieniłąm nawyków zywieniowych, nie biorę hormonów, nic się nie zmieniło... buuuu

mi rosnie głównie brzuch - normalnie wyglądam na ok 5 miesiąc.. .dziwię sie ze mi miejsca nie ustepują (ale to już inna kwestia)...

jestem podłamana, głownie dlatego że nie ma sie w co ubierać ,przez ten brzuch w nic się nie mieszczę...

nie zmieniłąm nawyków zywieniowych, nie biorę hormonów, nic się nie zmieniło... buuuu
azik ja mam ten sam problem - brzuch brzuch brzuch:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry