reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja schudlam kolejne 2 kg. Chociaz juz nie mam sie z czego odchudzac. W ogole nie mialam po w 6 dobe po urodzeniu wazylam nawet pol kg mniej niz przed ciązą.

u mnie waga stanęła i mam 2kg w nadmiarze, pewnie miałabym mniej gdybym nie żarła słodkiego ;-), ale MUSZĘ w pracy chrupnąć drożdżówkę z budyniem, a po południu paczkę herbatników

to i ja dołączam to klubu słonic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja przytyłam, płakać mi się chce jak na siebie patrzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj źle mi z tymi wszystkimi dodatkowymi kilogramami :(

u mnie niby tylko 1kg do przodu...co z tego, jeśli wydlądam o wiele grubiej niż przed ciążą, w dodatku jak skończyłam karmić drastycznie zmalał mi biust :( przed ciążą miałam duże C, a teraz średnie B...no i obwisły trochę......buuuuu
no i w pasie zamiast 63 jest 67 i ruszyć się nie chce, waga też stoi w miejscu 58 przy 167....:-(

no to i ja sie przyznam. Kaska nie jestes sama :)) pociesze Cie ze i u mnie jeszcze ok 10 kg do zrzucenia a waga i tak stoi w miejscu pomimo tego ze duzo cwicze (chodze na silownie 3-4 x w tygodniu ) :(((((((((

reklama
ja pocieszam sie ciągle nartami, że niby zrzucę jak sie zima zacznie... akurat!
piersi też mam obwisłe, ciekawe co bedzie, jak przestanę karmić :baffled:
w pasie to nawet się nie mierzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry