reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie wysokie ciśnienie (170/120):szok: trwało 3 tygodnie, po tym czasie wywieziono mnie do Łodzi gdzie zrobiono cesarkę. Lekarz mi powiedział, że o życiu mojego dziecka decydowały minuty (odkleiło się Łożysko).:szok:A najbardziej mnie denerwuje, że tak na prawdę to lekarze nie kontrolują tego, że kobieta tak szybko przybiera na wadze. Jestem wysoka i nie było po mnie widać tych kg, ale przecież mnie ważono!!

reklama
a ja sobie na wszystko pozwalalm i jadlam na co mialam ochote bo wszystko bylo na mnie za duze, a tu nagle wkladam moje jeansy i nie moge sie dopiac :no: wchodze na wage a tu 2 kg wiecej i teraz znowu wracam do zdrowych przyzwyczajen ;-)

kjujik a czy ty stosujesz da diete dabrowskiej???

co do brzuszkow to u mnie sie nie sprawdzaja. nie pomagaja pozbyc sie tluszczyku a przez nie tylko mam wiekszy,okraglejszy brzuszek bo miesnie sie wyrabiaja. a na silownie i na aerobik chodze juz od 3 miesiecy i powiem Wam ze schudlam-moze nie za bardzo wagowo ale inaczej wygladam, ze kazy mowi ze shudlam i do tego zniknal mi celulitis :)))))

U mnie też była bardzo dokładna kontrola wagi i diety, m.in. w pewnym momencie przesadzałam z solą :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: (chociaż normalnie ograniczam ją do minimum :-)) i przy kolejnym USG lekarz sprawdzał, czy sie poprawiłam.

No widzicie dziewczyny, a moja ginekolog tylko patrzyła na wagę i nic. Kontrola diety?? Nic w tym stylu, u nas chyba nie wiedzą o takich sprawach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry