reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
sylwia bardzo chętnie się z tobą zamienię, u mnie nadal 5 kg na plusie, ale w ramach powrotu do formy ładnie się dzisiaj ubrałam i uczesałam, a nawet zrobiłam makijarz, stwierdziłam,że samo zadręczanie i rozczulanie się nad sobą nic tu nie pomorze i tzreba pożądnie wziąść się za siebie...dzisiaj rano odkryłam,że wchodzę w kolejną parę spodni :D

Sylwia, oj wiem co to znaczy, bo też przed ciążą byłam chudzielcem ;) Jak na razie tłuszczyk jeszcze mnie obrasta ;D Ale coś czuję, że z czasem wszystko ze mnie zejdzie i ciuchy będą na mnie wisieć :( A najbardziej będzie mi żal biustu, który w końcu mam.... ;D
Pewnie też należysz do osób, ktore nie mogą przytyć? Ale jest na to sposób: ciąża ;D ;D ;D

ale jestem z siebvie dumna ćwiczyłam dziś na razie udało mi sie tylko pol godzinki i tak sie zsapałam ze szok ale dobre i to
ciekawe czy jutro tez sumiennie mi sie uda palic troszke ckalirii

reklama
Sylwia, ale ci zazdroszcze ! Ja na tej mojej diecie (wiekszosc warzyw odpada z powodu brzuszka malej. nabialu zero, z mies tylko indyk i wieprzowina, jajek juz nie wolno, zostala kasza, chleb, margaryna, marchew, buraki i jablka) zaczynam tyc i doluje mnie to straszliwie :(:( :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry