Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
osinka pisze:laseczki, a coście się tak wzięły za cwiczenia??? w końcu wszystkie schudniecie, tylko ja z oponką zostanę:
![]()
uff, jak będą nas dwie sztuki to łatwiej będzie znieść oponkę ;Danian pisze:osinka pisze:laseczki, a coście się tak wzięły za cwiczenia??? w końcu wszystkie schudniecie, tylko ja z oponką zostanę:
![]()
ja do Ciebie dołączę :laugh:
osinka pisze:uff, jak będą nas dwie sztuki to łatwiej będzie znieść oponkę ;Danian pisze:osinka pisze:laseczki, a coście się tak wzięły za cwiczenia??? w końcu wszystkie schudniecie, tylko ja z oponką zostanę:
![]()
ja do Ciebie dołączę :laugh:
kaśka76 pisze:to ja będę trzecia, tyle że z big oponką
To mają byc nożyce podobne do rowerka z tą różnicą żeugięte kolano nie prowadzimy do klatki piersiowej tylko cały czas max kąt 90 stopni jak na rysunku. nie wiem czy wystarczająco jasno to napisałam ;D ;D ;D ;D ;D ;DAniam pisze:Milla, albo inne madrzejsze ode mnie drogie kolezanki- jak rozumiecie cwiczenie 5 ? Czyli nozyce? Bo na rysunku to wcale nie sa nozyce, ja robie wedlug opisu nozyce, ale ciagle mam watpliwosci czy dobrze.